Son Dakika: İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

Son Dakika: 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir hüsrana uğrayan İYİ Parti’de genel başkan değişti. Delegeler başkan olarak Müsavat Dervişoğlu'nu seçti. İşte detaylar...

Son Dakika: İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

31 Mart seçimlerinde Türkiye geneli belediye başkanlığında yüzde 3.76, il genel meclislerinde yüzde 4.59 oy alan İYİ Parti, 5. Olağanüstü Kurultayı’nda yeni genel başkanını belirlendi.

Son Dakika: İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu - Resim : 1

YENİ BAŞKAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU

Delegeler İYİ Parti'ye yeni başkan olarak Müsavat Dervişoğlu'nu seçti.

Son Dakika: İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu - Resim : 2

"BUGÜN İTİBARIYLA BİRBİRİMİZE SARILIP YARALARIMIZI SARACAĞIZ"

İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı olan Müsavat Dervişoğlu açıklamasında şunları kaydetti:

"Aslında ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Bu yolculuğa çıkarken Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin diye dua ettim. Ben bir yarış kazanmadım. Çünkü kimseyle yarışmadık biz. Herkesin gözü bu kongredeydi. Allah herkesten razı olsun. En küçük bir kötü olay bile yaşanmadı. Bu iyiler ve cesurlar hareketinin nasıl bir hareket olduğunun en büyük delili. Koray Aydın benim aile büyüğüm ve ağabeyim.

Sayın Akalın da benim kardeşim ve ailemin bir ferdidir. Sizlerin adayları olarak bu yolculuğa çıktık. Size mensup olmaktan hepimiz iftihar ediyoruz. Bugün itibarıyla birbirimize sarılıp yaralarımızı saracağız ondan sonra da iktidar yolculuğunu yine birlikte devam edeceğiz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene.

Son Dakika: İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu - Resim : 3

AKŞENER'DEN DERVİŞOĞLU'NA TEBRİK

Dervişoğlu'nun yeni genel başkan seçilmesinin ardından Meral Akşener sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Akşener şunları kaydetti:

5. Olağanüstü Kurultayımızda İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa sigara bıraktırdı Kayıp ekonomist ile ilgili yeni gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, darp edilen öğretmenle görüştü Tokat'ta yaşanan depremin bilançosu açıklandı