Son Dakika: Kırklareli'de de bilanço ağırlaşıyor: Kaybolan 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı

Son Dakika: Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesindeki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Selin ardından aranan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı, 1 kişiyi arama çalışması devam ediyor.

Son Dakika: Kırklareli'de de bilanço ağırlaşıyor: Kaybolan 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı

Kırklareli'nde selde kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları geceden sabaha dek devam etti.

AFAD Başkanı Okay Memiş, son 500 yılın en şiddetli yağışların yaşandığını, yerleşim alanlarında can kaybı olmadığını fakat, geçici konaklama tatil tesisinde kayıpların olduğunu belirtti.

Son Dakika: Kırklareli'de de bilanço ağırlaşıyor: Kaybolan 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 1

Sel ve taşkınların vurduğu Kırklareli Longoz Ormanlarında bulunan Bungalov tatil tesisindeki evlerinin sürüklenmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi ise kaybolmuştu.

Son Dakika: Kırklareli'de de bilanço ağırlaşıyor: Kaybolan 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 2

KIRKLARELİ'DE CAN KAYBI 5'E ÇIKTI

Sabah saatlerinde aranan 4 kişiden 1'inin cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler öğle saatlerinde kayıp bir kişinin daha cansız bedenine ulaştı. Ölü sayısı dünden bu yana 5'e yükseldi.

Son Dakika: Kırklareli'de de bilanço ağırlaşıyor: Kaybolan 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 3

2 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor. Arama çalışmaları; Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, UMKE, askeri birlikler, jandarma, polis gibi birçok ekiple devam ediyor. AFAD tarafından yapılan açıklamada, 203 personel, 1 uçak, 2 helikopter, 52 araç ve iş makinesinin bölgede görev yaptığı belirtildi.

Son Dakika: Kırklareli'de de bilanço ağırlaşıyor: Kaybolan 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 4

SAĞLIK CAMİASININ MERAK ETTİĞİ DOKTORLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Sağlık Bakan Koca, Kırklareli'deki sel felaketinin ardından son durumla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Koca X hesabından yaptığı açıklamada "Kırklareli’ndeki sel olayından sonra kendilerinden haber alınamayan arkadaşımız Dr. Selman Bağışlar, eşi ve kayıp bir vatandaşımız için arama ve kurtarma çalışmaları sabah saat 6.45 itibarıyla yoğunlaştırılarak devam etmektedir. Ekipte UMKE Timi ve AFAD görevlisi olmak üzere 310 kişi bulunuyor. Ümit ederiz ki bu yoğun çabanın sonucu üç iyi haber olur" ifadesini kullandı.

Son Dakika: Kırklareli'de de bilanço ağırlaşıyor: Kaybolan 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 5

Ormancılık faaliyetlerinin sürdürüldüğü bölgede dizili tomruklar, sel suları ile sürüklenerek bungalov evlerin bulunduğu tesise ulaşmış, bu tomrukların da etkisiyle evler sürüklenmişti. 

Son Dakika: Kırklareli'de de bilanço ağırlaşıyor: Kaybolan 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 6

Bölgeye sevk edilen ekipler, tesiste kalan 12 kişiden taşkının ardından haber alınamaması üzerine arama kurtarma çalışması başlatmıştı. Ormanda mahsur kalanlardan 6'sı dün kurtarılmış; ikisi dün, ikisi de bugün olmak üzere 4 kişinin cesedine ulaşılmıştı.

Son Dakika: Kırklareli'de de bilanço ağırlaşıyor: Kaybolan 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 7

İstanbul'da metro seferleri durdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, af yetkisini ikinci kez kullandı! İmamoğlu'ndan İstanbul'daki sele ilişkin açıklama İYİ Parti ve CHP arasında gerilim yükseliyor! Buket Aydın'dan açıklamalar