Son Dakika: Mehmetçik 5 PKK'lı teröristi hain emellerine ulaşmadan öldürdü

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı, kahraman Türk ordusunun Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığında 5 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız..." ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: Mehmetçik 5 PKK'lı teröristi hain emellerine ulaşmadan öldürdü
  • Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde terörle mücadelenin amansızca devam ettiğini vurguladı.

Son Dakika: Mehmetçik 5 PKK'lı teröristi hain emellerine ulaşmadan öldürdü - Resim : 1

5 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

  • Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Teröristlerin saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: Mehmetçik 5 PKK'lı teröristi hain emellerine ulaşmadan öldürdü - Resim : 2

İşte Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi X hesabından yapılan paylaşım;

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız...

Son Dakika: Mehmetçik 5 PKK'lı teröristi hain emellerine ulaşmadan öldürdü - Resim : 3

35 bin sağlık personeli atamasında son durum Aile ve Gençlik Fonu için şartlar belli oldu İsmail Küçükkaya'dan CHP'ye aday eleştirisi: Beni heyecanlandırmıyorlar CHP İstanbul'da aday krizi