Son dakika! MİT, YPG-YPJ'nin sözde sorumlusu Emine Seyid Ahmed'i etkisiz hale getirdi

Son dakika haberleri... MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.

Son dakika! MİT, YPG-YPJ'nin sözde sorumlusu Emine Seyid Ahmed'i etkisiz hale getirdi

Son dakika haberleri... Türk güvenlik kuvvetlerine yönelik eylemlerim planlayıcısı olan ve eylemlere bizzat katıldığı da belirlenen 'Azadi Derik' kod adlı Emine Seyid Ahmed'e ilişkin alınan nitelikli istihbarat sonrasında operasyon için harekete geçildi..

Son dakika! MİT, YPG-YPJ'nin sözde sorumlusu Emine Seyid Ahmed'i etkisiz hale getirdi - Resim : 1

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Faaliyetleri aralıksız kontrol altında tutulan terörist, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın nokta operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

Son dakika! MİT, YPG-YPJ'nin sözde sorumlusu Emine Seyid Ahmed'i etkisiz hale getirdi - Resim : 2

Örgüt içinde füze üretimi ve kullanımından sorumlu olan terörist Ahmed, Tel Rıfat'tan Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki güvenlik güçlerine yönelik füze saldırılarının talimatını veren sorumlulardandı.

Son dakika! MİT, YPG-YPJ'nin sözde sorumlusu Emine Seyid Ahmed'i etkisiz hale getirdi - Resim : 3

Teröristin emrini verdiği bu saldırılar nedeniyle birçok asker şehit olurken, eylemler sonucunda Kilis'e düşen füzeler sivil vatandaşları da hedef aldı.

Son dakika! MİT, YPG-YPJ'nin sözde sorumlusu Emine Seyid Ahmed'i etkisiz hale getirdi - Resim : 4

Son dakika! MİT, YPG-YPJ'nin sözde sorumlusu Emine Seyid Ahmed'i etkisiz hale getirdi - Resim : 5

Cemrenin ikincisi suya düştü İsrail Ramazan ayı boyunca Gazze'deki eylemlerini durduracak Bakan Özhaseki, depremzede şehit ailesini ziyaret etti DEM Partili Beştaş CHP'ye verdikleri desteği itiraf etti