Son dakika! PKK'lı teröristlerin attığı 5 roket Kilis'te sınır bölgesine düştü

Son dakika haberleri...Terör örgütü PKK/YPG üyesi teröristler tarafından atılan 5 roket Kilis'te sınır bölgesine düştü. Roketler Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesindeki boş araziye isabet etti. Saldırıda can kaybı veya yaralanma olmadığı öğrenilirken Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada saldırınınn gerçekleştiği yerlerin belirlenerek aralarında terör örgütünün sözde 2 yöneticisinin de olduğu 7 terörist etkisiz hâle getirilip, sözde bir karargâh imha edildiği bildirildi.

Son dakika haberleri... Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine, Suriye'nin kuzey kesiminden YPG/PKK'lı alçak teröristler tarafından atılan 5 roket düştü.

Suriye'nin kuzey kesimindeki terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan roketler, Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesindeki boş araziye isabet etti.

CAN KAYBI VEYA YARALANMA OLMADI

Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Saldırının ardından Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama geldi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "Terör örgütü PKK/YPG tarafından Fırat Kalkanı bölgesindeki Cibrin Üs bölgesi ile Öncüpınar polis yerleşkesine eş zamanlı olarak havan/ÇNRA tacizi gerçekleştirilmiştir. Tacizde asker ve polislerimiz ile üs bölgelerinde hasar zayiat yoktur. Saldırının gerçekleştirildiği yerler belirlenerek derhâl Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından güçlü şekilde vurulmaya başlanmıştır. " ifadeleri kullanıldı.

7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ayrıca Bakanlığın açıklamasında bildirdiğine göre bölgede yapılan ilk belirlemede aralarında terör örgütünün sözde 2 yöneticisinin de olduğu 7 terörist etkisiz hâle getirilip, sözde bir karargâh imha edildi.

Bakanlık, açıklamasının devamında teröristlerin saldırı girişimlerini karşılıksız bırakmayan Mehmetçiklerin teröristlere ait olan bir çok hedefi etkili bir şekilde vurmaya devam ettiği ifade edildi.

Kilis PKK Terörist Suriye
Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi? 28 Mayıs seçimlerinden sonra yapılan anket sonuçları açıklandı Son dakika! Milli Savunma Bakanlığı 2 askerimizin şehit olduğu duyurdu Ekrem İmamoğlu 'aday olacak mısınız?' sorusunu yanıtladı! Ankara'da şiddetli yağış... Herkes sığınacak yer aradı