Son Dakika: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna dava açıldı! Kurye Yunus Emre Göçer'i çarpark öldürmüştü

Son dakika haberleri... Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hassan Sheikh Mohamud'a, kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olmaktan dava açıldı

Son Dakika: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna dava açıldı! Kurye Yunus Emre Göçer'i çarpark öldürmüştü
  • Son dakika haberleri... Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hassan Sheikh Mohamud'a, kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olmaktan dava açıldı.

Son Dakika: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna dava açıldı! Kurye Yunus Emre Göçer'i çarpark öldürmüştü - Resim : 1

"YAKIN ZAMANDA GELİP İFADESİNİ VERECEKTİR"

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bugün katıldığı ‘Yargı Reformu Strateji ve İnsan Hakları Eylem Planı’ toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
  • Tunç, Yunus Emre Göçer’in ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanının oğlu hakkında, Adli Tıptan raporun geldiğini söyleyerek, “Araç sürücüsünün asli kusurlu ve motosikletli kuryemizin de tali kusurlu olduğu yönünde ikinci Adli Tıp raporu geldi. Bu raporlar çerçevesinde dava açılacaktır ve kovuşturma devam edecektir” açıklamasını yapmıştı.

Son Dakika: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna dava açıldı! Kurye Yunus Emre Göçer'i çarpark öldürmüştü - Resim : 2

En acı veda! Türkiye şehitlerini son yolculuğuna uğurladı Bahçeli'nin rozeti dikkat çekti Bard AK Parti'nin İstanbul adayı için tercihini yaptı! CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklamalarda bulundu