Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Son Dakika: Sanatçı Kadir İnanır, İstanbul'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili başhekimden açıklama geldi. Kadir İnanır kimdir?

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?
  • Bu sabah Beykoz'daki evinde inme geçiren Kadir İnanır'ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 1

  • Hastanede beyin tomografisi ve MR çekilecek sanatçıya, test sonucuna göre tedavi uygulanacak.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

YAKINLARI HASTANEYE KOŞTU

  • Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın sağlık durumuna dair yeni bilgiler geldi.
  • İnanır, Jülide Kural'ın çağırdığı ambulansla Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
  • Haberi alan yakınları ve Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır hastaneye koştu.
  • Beyin damarında pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 3

"HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

  • Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili konuşan Levent İnanır, "Tıp tabiriyle emboli yani pıhtı atması oldu beyinde. Operasyonda doktorlar. Zamanında müdahale ettiler sağ olsunlar. Hayati tehlikesi kesinlikle yok zaten. Belki araz kalabilir dediler ama erken müdahale olduğu için. İyi olacak diye düşünüyoruz. Şoförü aradı beni 'hastaneye geçiyoruz' dedi. Kendi doktorlarını aradım onlar da geldiler sağ olsunlar. Hastane de zaten gerekli müdahaleyi yaptı. Ambulansı arayan onu buraya getiren Jülide hanım. Ameliyat değil, pıhtı var o pıhtıyı alıyorlar" dedi.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 4

BAŞHEKİMDEN AÇIKLAMA GELDİ

  • Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili başhekimden açıklama geldi.
  • İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili konuşan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Sabah saatlerinde sevgili sanatçımız Kadir İnanır, hastanemize 112 ambulansıyla geldi. İlk geldiği andan İtibaren acil ekibimizi toparladık. Nöroloji doktorumuz, anestezi doktorumuz girişimsel radyoloji ve beyin cerrahisinden oluşan ekibimiz hızlıca toparlandı. İlk değerlendirmede geldiğinde sağ tarafında bir felç vardı. Şuuru kapalıydı. Değerlendirmeler sonunda tetkikler yapıldı.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 5

Beyin tomografisi çekildiğinde beyni besleyen ana damarda bir tıkanıklık tespit edildi. Ve acil girişimsel radyoloji ekibimiz, nöroloji ekibimiz, beyin cerrahisi arkadaşlarla birlikte anestezi doktorlarımızın da entübasyonu sonrası ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirildi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı. Beynin beslenmesi sağlandı.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 6

Şimdi işlemden sonra çekilen MR görüntülemelerinde işlemin başarılı olduğu teyit edildi ve beyin beslenmesi şu anda iyi. Ancak yoğun bakıma alındı doğal olarak. Entübe olarak yoğun bakımımızda izleniyor. İlk 24- 48 saat içerisinde bir uyandırılma yapılmayacak. Gelişebilecek komplikasyonlar, yeni bir kanama olmadığı müddetçe inşallah olmayacak. İşlem çok başarılı çünkü. " dedi.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 7

FAHRETTİN KOCA: UYUTULMUŞ OLARAK...

  • Fahrettin Koca, Kadir İnanır hakkında açıklamalarda bulundu.
  • Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:
Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 8

KADİR İNANIR KİMDİR?

  • Fatsa doğumlu olan Kadir İnanır, ailesinin son çocuğudur.
  • Fatsa'daki ilkokul ve ortaokul eğitimi sırasında sahne yeteneğini çeşitli okul gösterilerinde sergiledi.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 9

  • İnanır, yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo-Televizyon Bölümü’nü bitirdi.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 10

  • 1967 yılında Ses dergisi'nin düzenlediği "Sinema Artisti Yarışması"'nda finale kaldı, 1968 düzenlenen Saklambaç gazetesinin "Fotoroman Artisti Yarışması"'nda da birinci oldu.
  • Bir süre fotoromanlarda oynadıktan sonra Yedi Adım Sonra (1968) adlı filmdeki küçük bir rolle sinemaya başladı.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 11

  • İlk kez başrolde oynadığı 1970 tarihli, Atıf Yılmaz'ın yönettiği Kara Gözlüm filminde Türkân Şoray'la başrolleri paylaştı.
  • Daha sonra Şoray'la birçok film daha çevirerek Türk sinemasının erkek yıldızları arasına girdi.
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü mitinginde emekliye seyyanen 5 bin TL zam müjdesi Rusya'da milli yas ilan edildi! Başkonsoloslukta bayraklar yarıya indi Bakan Koca'dan SMA tedavisinde müjde: Dünyada bir ilk AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopterle alana giriş yaptı