Çanakkale'de çıkan yangının ardından canlı yayın yapan TELE1 ve Sözcü ekibinin üstüne ağaç devrildi

Çanakkale'de başlayan orman yangını gece boyunca devam etti. Çalışmaların yapıldığı alanda canlı yayında olan Tele1 Haber Müdürü Fırat Yeşilçınar ve Sözcü TV muhabiri ölümden döndü. Üzerlerine düşen ağaç, canlı yayına yansırken bir arama kurtarma görevlisinin de yaralandığı aktarıldı.

Çanakkale'de çıkan orman yangını gece boyunca devam etti. Dokuz yerleşim yeri boşaltıldı.

CANLI YAYINDA AĞAÇ DEVRİLDİ

Soğutma çalışmalarının yapıldığı bölgede canlı yayın yapan Tele1 Haber Müdürü Fırat Yeşilçınar ve Sözcü TV ekibi oradayken arama kurtarma ekibinin üzerine ağaç devrildi. O anlar canlı yayına yansıdı.

Arama kurtarma ekibinden bir görevli yaralanırken bir araç da hasar aldı. Kazadan kıl payı kurtulan Yeşilçınar, yaralanan görevlinin kolunda çıkık olabileceğini belirtti. O anları şöyle anlattı:

"Felaketti resmen! Araçla geçtim Sözcü muhabiri yayındaydı. Saniyeler sonra ağaç arama kurtarmanın üzerine devrildi. Ağacın altında kalan işçiyi kurtarmaya çalıştık ama çok ağır olduğu için yapamadık. Çok hızlı 112 ekibi geldi. İşçinin durumu iyi."
Çanakkale
Çanakkale Kayadere'deki yangından son durum ne? İstanbul Boğazı Rus gemisindeki arıza nedeniyle trafiğe kapatıldı Bakan Bayraktar Iraklı mevkidaşıyla görüştü Nene Hatun gemisi yangın için yolda