Temel Karamollaoğlu: Hezimet demek doğru değil, Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapıldı

NOW TV ekranlarında canlı yayına katılan ve burada açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz sene Mayıs ayında gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapıldığını söyledi. Karamollaoğlu, "CHP 1950'den beri hiç yüzde 50 bandını yakaladı mı, yok. İlk defa bu dönem böyle bir şey oldu. O zaman buna hezimet demek doğru değil." dedi.

  • 31 Mart tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlere sayılı günler kaldı.

Temel Karamollaoğlu: Hezimet demek doğru değil, Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapıldı - Resim : 1

  • Geçtiğimiz sene Mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde millet ittifakına katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu NOW TV ekranlarında Çalar Saat programına konuk oldu.

Temel Karamollaoğlu: Hezimet demek doğru değil, Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapıldı - Resim : 2

  • Programda CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapıldığını söyleyen Karamollaoğlu, "Seçimler yapıldı, ben bunu anlayamadım. CHP'nin içinde baya bir kavga koptu. "Perişan olduk, mahvolduk." Ne perişan oldunuz? CHP 1950'den beri hiç yüzde 50 bandını yakaladı mı, yok. İlk defa bu dönem böyle bir şey oldu. O zaman buna hezimet demek doğru değil. Sayın Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapıldı." ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu: Hezimet demek doğru değil, Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapıldı - Resim : 3

CHP Kemal Kılıçdaroğlu
Cudi kod adlı Hüda El Tuma Suriye sınırında yakalandı Ramazan ayında pide fiyatları ne kadar olacak? İYİ Parti'de üst düzey istifa Metroya binmek isteyen vatandaşlar izdiham yaşadı! İmamoğlu'nun pankartı dikkat çekti