Tevfik Göksu: İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu devirmek için binlerce kişiyi işe aldı milyarlarca lira ödeme yaptı

Yerel seçimlere günler kala Habertürk'ten Mehmet Akif Ersoy'a konuk olan Esenler Belediye Başkanı ve adayı Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu. Burada CHP içindeki karışıklıkları da anlatan Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu düşürmek için her delegeden binlerce eleman istihdam ettiğini ve işe alınan bu elemanların sadece aylık giderlerinin toplam 432 milyon lira olduğunu söyledi.

  • Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP içerisindeki bütün kirli oyunlar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 

Tevfik Göksu: İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu devirmek için binlerce kişiyi işe aldı milyarlarca lira ödeme yaptı - Resim : 1

  • Habertürk'ten Mehmet Akif Ersoy'a konuk olan Esenler Belediye Başkanı ve adayı Tevfik Göksu, CHP için skandal ifadeler kullandı.

Tevfik Göksu: İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu devirmek için binlerce kişiyi işe aldı milyarlarca lira ödeme yaptı - Resim : 2

  • CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'nu düşürmek için yaptığı kirli oyunu anlatan Tevfik Göksu, bu oyunun İstanbul halkına maaliyetini de açıkladı.

Tevfik Göksu: İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu devirmek için binlerce kişiyi işe aldı milyarlarca lira ödeme yaptı - Resim : 3

  • Tevfik Göksu, İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu düşürmek için büyün kongre döneminde her delegeden toplamda 8 bin 643 elemanı işe aldığını belirtti. 

Tevfik Göksu: İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu devirmek için binlerce kişiyi işe aldı milyarlarca lira ödeme yaptı - Resim : 4

Göksu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"CHP büyük kongre döneminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirmek için İBB ve organizasyon heyeti her delegeden toplam 8.643 eleman istihdam etmiş. Bunu İstanbul İl Başkan adayları söyledi. Şu anda CHP'nin büyük kongresinin İstanbul halkına maaliyeti nedir biliyor musunuz? Sadece personel açısından söylüyorum; aylık maaliyeti 432 milyon yıllık maaliyeti ise 5.1 milyar TL."
İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Esenler
YSK aday listelerini duyurdu 9 ayda 384 organize suç örgütü çökertildi Fitre ve zekat dolandırıcılarına dikkat! Hamza Dağ iş insanlarıyla buluştu