Togg'un içinde bakanı gören vatandaş: Öbür dünyada sorarlarsa 'Togg'un yanında durduk, bindik' demek isterim

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Eskişehir'de karşılaşan bir vatandaş arasında geçen diyalog gülümseten anlar yaşattı. Togg'a binen yaşlı teyze, "Öbür dünyada sorarlarsa 'Togg’un yanında durduk, bindik' demek isterim." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir vatandaş arasında yaşananlar sosyal medyada çok konuşuldu.

"ÖBÜR DÜNYADA SORARLARSA 'TOGG’UN YANINDA DURDUK, BİNDİK' DEMEK İSTERİM"
Yoldan geçen bir kadın Bakan Dönmez'in 'nasılsın' sorusuna "İyiyim teşekkür ederim. Öbür dünyada sorarlarsa 'Togg’un yanında durduk, bindik' demek isterim." sözleriyle yanıt verdi.

Togg'un içinde bakanı gören vatandaş: Öbür dünyada sorarlarsa 'Togg'un yanında durduk, bindik' demek isterim - Resim : 1

Dönmez, bu sözlere "Ablacığım ağlatacaksın" diyerek vatandaşı Togg ile gezintiye çıkardı.

Togg'un içinde bakanı gören vatandaş: Öbür dünyada sorarlarsa 'Togg'un yanında durduk, bindik' demek isterim - Resim : 2

Togg'a binen vatandaşın o anlar kameraya böyle yansıdı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen ilk araç olan Türkiye'nin ilk yerli elektrikli SUV'u TOGG C-SUV, Sakarya'da üretim hattından çıkmadan önce birçok kişi tarafından merakla bekleniyordu. Ülkenin ilk yerli otomobilinin lansmanı büyük bir ilgiyle karşılandı ve TOGG C-SUV'a binmek isteyen birçok kişi oldu.

Yerli otomobilin ilk kez test sürüşü için açıklandığı gün, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle 20 bin kişi test sürüşü için başvuruda bulunmuştu.

Togg'un içinde bakanı gören vatandaş: Öbür dünyada sorarlarsa 'Togg'un yanında durduk, bindik' demek isterim - Resim : 3

TOGG C-SUV'un üretimi ve satışı ülke ekonomisi için büyük bir önem taşıyor. Bu araçla birlikte Türkiye, yerli otomobil üreten birkaç ülkeden biri olacak.

TOGG C-SUV'un üretim hattından çıkmasıyla birlikte, ülkede birçok kişi TOGG'u yakından takip etmeye devam ediyor. İlerleyen günlerde, TOGG'un diğer modelleri de üretim hattından çıkacak ve ülkenin otomotiv sektörüne katkı sağlayacak.

Togg Eskişehir
Teröristlerin ‘girilemez’ dediği mağara ele geçirildi Elektrikli lokomotif E5000 bugün raylara iniyor M.A.M. yayınına katılan İnce'ye reklam şoku Dolandırıcıların yeni tarifesi: Fitre!