Türkiye'nin Gazze'ye yardım gemisi Mısır'da! Yardımlar yetkiler ile görüşülüp Gazze'ye ulaştırılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazze'ye yardımların devam edeceğini söylemesinin ardından bir gemi daha Mısır'a ulaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ağırlıklı olarak sağlık hizmetlerinden oluşan gemi Mısır ile ortak koordinasyon sağlanarak Gazze halkına ulaştırılacak." açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Gazze için gönderdiği yardım gemisinin Mısır El-Ariş Limanı’na ulaştığını duyurdu.

Türkiye'nin Gazze'ye yardım gemisi Mısır'da! Yardımlar yetkiler ile görüşülüp Gazze'ye ulaştırılacak - Resim : 1

Görüntüleri paylaşan Bakan Koca, "Yardımlar ısır ile ortak koordinasyon sağlanarak Gazze halkına ulaştırılacak." dedi.

Türkiye'nin Gazze'ye yardım gemisi Mısır'da! Yardımlar yetkiler ile görüşülüp Gazze'ye ulaştırılacak - Resim : 2

İşte Bakan Koca'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;

"Gazze’ye yardım amacıyla gönderdiğimiz ve ağırlıklı olarak sağlık hizmetlerinden oluşan gemi Mısır El-Ariş Limanı’na ulaştı. Sağlık hizmetleri Mısır ile ortak koordinasyon sağlanarak Gazze halkına ulaştırılacak."

Türkiye'nin Gazze'ye yardım gemisi Mısır'da! Yardımlar yetkiler ile görüşülüp Gazze'ye ulaştırılacak - Resim : 3

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) başta olmak üzere katıldığı her uluslararası toplantıda İsrail’in savaş ve insanlık suçu işlediğini yineleyerek kınamadan çok daha fazlasının yapılması gerektiğini yüksek sesle dile getirmişti.

Türkiye'nin Gazze'ye yardım gemisi Mısır'da! Yardımlar yetkiler ile görüşülüp Gazze'ye ulaştırılacak - Resim : 4

Cumartesi günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yapılan toplantıda da Gazze'ye yapılacak yardımları dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, gemilerin yola çıktığını ve Mısırlı yetkililer ile temaslar kurularak Gazze ulaştırılmasının sağlanacağını söylemişti.

Hakurk'ta 6 PKK'lı terörist bombalandı Maltepe'de şehit olan polis memuru için tören düzenlendi Türksat'ın yeni merkezi hizmete alındı Bakan Tunç'tan yargıda 'yetki krizine' ilişkin açıklama