Rüyada at görmek ne anlama gelir?

Rüyada at görmek, genelde hayırlı olarak tabir edilir ve güzel haberlerin işaretçisi sayılır. Rüyada görülen at murattır sözü de bir nevi bunu doğrulamaktadır. Rüyada at görmek tabiri, görülen rüyanın durumuna göre değişir. Rüyada at arabası görmek, at sürüsü görmek, at kesildiğini görmek, beyaz at görmek, at koştuğunu görmek ve at yavrusu görmek gibi rüyaların tabirleri birbirinden farklıdır. İşte at ile ilgili görülen rüyaların tabirleri... 

Rüyada at görmek ne anlama gelir?

Rüyada at görmek, hayırlı işlere ve rüyayı gören kişinin zaferlere kazanacağına işaret eder. Rüyada at görmek; işinizde yükselmek, terfi almak, galip gelmek, güzel bir haber gelmesi ve hatta çocuk sahibi gibi farklı tabirleri olabilir. Rüyada at görmek, içerdiği durum, atın rengi ve gören kişinin durumuna göre de farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada ata binmek, at sürüsü görmek, beyaz at görmek, kırmızı at görmek, at yavrusu görmek, at kesmek ya da atın kesildiğini görmek gibi at ile ilgili farklı rüyaların tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz. 

RÜYADA AT GÖRMEK NE DEMEKTİR? 

Rüyada at görmek çok hayırlı ve iyi şeylere işaret eder. Kişinin rüyada at görmesi kazanacağı zaferlere işaret ederken, işinde yükselerek terfi etmesine delalet eder. At aynı zamanda yol anlamına gelir. Bir kişi rüyasında beyaz bir at görürse, rüyası rakibine karşı galibiyet kazanacağı anlamına gelir. Eğer rüyada siyah at görürse liderliğe, yöneticiliğe, devlet başkanlığına işaret etmekle birlikte kişinin dünya malına da delalet eder. Bebek bekleyen biri rüyada ata bindiğini görürse bebeği erkek olur. Rüyada görülen kırmızı kısrak kıpır kıpır, yerinde duramayan ama dini inancı da kuvvetli olan bir kadına işaret eder. Rüyada melez at asalete, kıdeme ve onura delalet eder. 

RÜYADA AT SÜRÜSÜ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? 

Rüyada at sürüsü görmek, arka arkaya çıkacağı yolculuklardan pek çok kısmetle dönecek olan rüya sahibinin ne muradı varsa gerçekleşeceğini ve müjde dolu haberler alacağını, mevki açısından yükseleceğini ifade eder. Makam sahibi olmak, güçlenmek, kendi işini kurmak demek olan rüya aynı zamanda izzet sahibi eşe, gelecekte iyi işler başaracak evlatlara tabir edilir. Büyük şans ve hayır bulunacak işler manasına gelen rüya, sürüdeki bir ata binildiği görülürse güzel, büyük bir ev sahibi olunacağına yorumlanır. Beyaz at sürüsü görmek hem kişinin evlenmesine, hem de yakın zamanda ailesinden, yakın çevresinden çok sayıda kişinin mutluluğuna şahit olunacağına alamettir. Yabani at sürüsü görmek rüya sahibinin özgürlüğüne kavuşmasına, tutsaklar için müjdeli haberlere, mahkemelerden lehte sonuçlar almaya tabir edilir. 

Rüyada Siyah At Sürüsü Görmek 
Saltanat sürüleceğini bildiren rüyada siyah at sürüsü görmek, kişinin uğraş verdiği işinde sürekli ilerleyeceğini, mevkisinin her geçen gün artacağını, işini büyütmesiyle birlikte düşmanlarından da teker teker kurtulacağını ifade eder. Güç anlamına da gelen bu rüya, genç erkekler için rüştünü ispat etmek, girilen işlerde başarı göstermek ve ailelerini gururlandıracak bir evlat olmak manasındadır. Asil ve soylu bir aileden gelin almak, evlilikte uzun yıllar saygı ve sevgiyi korumak şeklinde de yorumlanır. 

Rüyada Kahverengi At Sürüsü Görmek 
Başarılı olan kimselerle bir araya gelmeye, onlarla ortaklık ve dostluk etmeye bu sayede kalıcı ve yüksek makam sahibi olmaya ve zaferler kazanmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin profesyonel ve kendi alanında eğitimli, donanımlı, tecrübeli ve bilgili kimselerle ticaret anlaşmaları yapacağına ve amacına ulaşacağına rivayet edilir. 

Rüyada Beyaz At Sürüsü Görmek 
Bu rüya, temiz niyetli, kişinin ufkunu açan, yüce gönüllü biriyle tanışacağı, eğer rüyayı gören kişi bekarsa böyle biriyle evlenmek anlamına gelir. Rüya sahibinin sıkıntısız sürdüreceği hayatında kısmetsizlik yaşamayacağını, her zaman kazancında bereket olacağını, muratlarına bir bir kavuşacağını bildirir ve önemli bir şerefe nail olunacağının habercisidir. Beyaz ata binen kimse makam elde eder ve sevinçten gözleri dolar. 

RÜYADA ATA BİNMEK NE DEMEKTİR? 

Rüyada ata binmek, kişiyi şerefli kılacak şeyler yapacağına, bu sayede toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine alamet eder. Rüya sahibinin işinde çok iyi noktalara geleceği, kendi makamı olacağı ve o makama gelen kişilerin karşısında ceketini ilikleyecekleri anlamına gelir. 

Rüyada Kahverengi Ata Binmek 
Rüya sahibinin hayallerine kavuşacağına ve muradını alacağına alamet eder. Kişinin emeklerin karşılığında hak ettiği noktaya geleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına ve bu durumun sadece bir dönem için değil bir ömür süreceğine işaret eder. 

Rüyada Beyaz Ata Binmek 
Rüyada beyaz ata bindiğini görmek, kişinin hayattaki en büyük arzularına kavuşacağı, bütün emellerinin gerçek olacağı, ettiği dualarının Allah katında karşılık göreceği ve hayatının zaferlerle dolu geçeceğine işaret eder. Rüyada beyaz ata binmek, rüya sahibinin tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağı anlamına gelir. 

Rüyada Siyah Ata Binmek 
Rüyada siyah ata binmek, rüyayı gören kişinin zenginliğe kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına ayrıca toplumda sözü geçen kimse olacağına delalet eder. 

RÜYADA AT ARABASI GÖRMEK NEYE İŞARETTİR? 

Rüyada at arabası görmek, keyfine ve rahatına düşkün olmak şeklinde tabir edilir. Rüya sahibi için ekmek bile bulmakta güçlük çekiyorken yine de lüksünden ödün vermeyen kişi olarak tasvir yapılır. Diğer yandan rüyada at arabası görmek gezmeyi ve seyahat etmeyi çok seven kişi ve dünya turuna çıkmayı arzulayan kişi olarak da yorumlanır.  

Rüyada At Arabasına Binmek 
Bu rüyayı gören kişi için, üzerinde durmaya hiç değmeyecek ve moralini bozmaya dahi yetmeyecek bir sorun yaşaması olarak tabir edilir. 

Rüyada At Arabası Kullanmak 
Rüya sahibinin bir hayalinin gerçekleşeceğine ve çok istediği bir yere gideceği anlamına gelir. 

Rüyada Eşek Arabası Görmek 
Bu rüya, uçakla gidilebilecek ülke dışı bir yolculuk anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişi, uzun zamandır görmek istediği ada ya da koy gibi bir yer için yolculuğa sonunda çıkabileceği anlamına gelir.  

RÜYADA BEYAZ AT GÖRMEK NE DEMEKTİR? 

Büyük oranda hayra yorumlanan rüyada beyaz at görmek, ömür boyu başarıya, ün sahibi olmaya, büyük itibar kazanmaya işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin hayalini kurduğu, bu yüzden emek ve sermaye harcadığı işinden kar edeceği ve çalışmalarının karşılığını fazlası ile alacağı anlamına gelir. 

Rüyada Beyaz At Sevmek 

Rüyada beyaz at sevmek, rüyayı gören kişinin muradına ereceği ve sevdiği kişiye kavuşacağı anlamına gelir. Bu rüya, sadece duygusal zenginlik ve mutluluk olarak tabir edilmez, rüya sahibinin iş hayatında gönlünde olan işe, makama kavuşacağına işaret olarak tabir de edilir. 

Rüyada Beyaz At Kesmek 

Rüyada beyaz at kesmek, kişinin kendi eliyle kendi şansının önünü keseceğine ve kısmetine mani olacağına anlamlarına gelir. 

RÜYADA SİYAH AT GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? 

Olumlu olarak yorumlanan bu rüyayı kişi için hidayete ereceği ve hikmet sahibi olacağı anlamına geldiği ifade edilir. Rüyada beyaz at görmek ile yaklaşık olarak aynı manalar içeren bu rüyayı gören kişinin yapacağı işler ile çevresinden sevilen ve saygı duyulan biri olacağı, herkesin takdirini toplayacağı, bilgisi ile çevresine yol göstereceğine ve bu yüzden isminin nam salacağı şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Siyah At Sevmek 

Rüyada siyah at sevmek, rüyayı gören kişinin işinde kendisine başarı ve zafer getirecek adımlar atacağına işaret ederken bir diğer yandan da rüya sahibinin çevresinde kendisine hayır ve mutluluk getirecek, zor gününde yanında olacak ve ömür boyu kendisini hiç terk etmeyecek kişiler olacağı anlamına gelir. 

Rüyada Siyah At Kovalaması 

Rüyada siyah at kovalaması, rüya sahibinin etrafında dönüp duran kısmetine işaret eder ve kişinin yakın zamanda bir kısmet alacağı ile tabir edilir. Bu rüya şans olarak kabul edilir ve kişinin yaşamında çok yakında güzel şeyler olacağına yorulur. 

RÜYADA KIRMIZI AT GÖRMEK NE DEMEKTİR?  

Bu rüya da genel olarak olumlu yorumlanır. Rüyayı gören kişinin çevresi için faydalı işler yapan, yardımsever biri olduğu ve bu yüzden çevresinde büyük saygı göreceği, herkes tarafından sevileceği anlamına gelir. Farklı olarak bu rüya için yapılan başka bir tabir de ise kırmızı at, muradın gerçekleşmesi, mal ve para sahibi olması anlamlarına geldiği söylenir. 

Rüyada Kızıl At Görmek 

Rüyada kızıl at görmek, rüya sahibinin ticarette kazanmak da var kaybetmek de diyerek kazanacağını düşündüğü iş için parasını kaybetme pahasına da olsa aklına koyduğu işi yapacağı şeklinde tabir edilir. 

RÜYADA KAHVERENGİ AT GÖRMEK NEYE İŞARET EDER? 

Rüyada kahverengi at görmek, başarı ve zafer elde etmeye, çok çalışıp, inanıp karşılığını almaya ve hem maddi hem de manevi anlamda güç ve kudret sahibi olmaya işaret eder. Heybetli, yiğit, mert, sözü dinlenen, adı her yerde geçen, arkası ve çevresi kuvvetli, makam sahibi bir kimsenin varlığına rivayet edilir. 

Rüyada Kahverengi At Sevmek 

Dileklerin ve hayallerin gerçekleşeceği anlamına gelen bu rüya, gören kişinin hayatındaki tüm engelleri ve zorlukları aşacağı, yarınlara olan umudunu hiç yitirmeyeceği ve hayatına dört elle sarılacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Kahverengi Atın Kovalaması 

Bu rüya genel anlamda kısmet alma ve fırsat elde etme şeklinde tabir edilir. Şans, bolluk, bereket, hayır, verim olarak kabul edilen bu rüyayı gören kişinin çok yakında eline geçecek önemli bir kazancın olacağına alamet ettiği ifade edilmiştir.  

RÜYADA AT YAVRUSU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? 

Genel anlamda hayra yorumlanan bu rüya, maddi ve manevi olarak bahtın açık olacağı şeklinde tabir edilmiştir. Rüyayı gören kişinin mutlu olacağı haberler alacağına delalet olarak sayılmıştır. Ahiret hayatına yatırım yapmak adına hayır yapmak ve sevap işlemek anlamına gelir.  
Bu rüya, evli kişiler için çocuk müjdesi, ailede her daim mutluluk ve huzur olacağı ya da evliliklerinin ömür boyu aşk içinde geçeceği şeklinde tabir edilir.  

Bu rüya için farklı olarak şöyle bir yorum yapılır; bir dilek için adak adanacağı ve bu dileğinin gerçekleşmesi karşısında adağını yerine getireceği anlamlarına gelir.   
Bu rüyayı gören kişi için, iş hayatında başarılı olacağı, hayal ettiğinden daha yüksek noktalara çıkacağı ve kariyer hedeflerine teker teker ulaşacağına işaret olarak kabul edilir.  

Rüyada At Yavrusu Sevmek 

Bu rüya da at görmek gibi kişinin muradına ereceği şeklinde yorumlanmıştır. Bekar bir kişi ise rüyayı gören, sevecen fakat alıngan ve hassas biri ile tanışacağı, yakın zamanda nişan yapacakları, mutlu olacakları şeklinde tabir edilmiştir. Bu rüyanın anlamı ise işine emek vermek, sevdiklerini gözetmek, hayatı boyunca tüm sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getirmektir.  

Rüyada Beyaz At Yavrusu Görmek 

Rüyayı gören kişinin karşısına çıkacak büyük fırsatlara işaret eder. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibine hayalini kurduğu, çok ümit beslediği ve üzerine düştüğü işin yakın zamanda hallolacağına ve daha da yakın olacağına işaret eder. 

Rüyada Siyah At Yavrusu Görmek 

Bu rüya, gören kişi için hayırlı ve olumlu gelişmelerin olacağı anlamına gelir. İşinde başarıyı erken yaşta yakalaması, şimdi atılan adımların ileride onu büyük bir isim haline getirmesi gibi müjdeli haber olarak yorumlanır.  

Bu rüya için kişinin disiplinli çalışarak kimseye muhtaç olmadan hem kendisine hem de ailesine iyi bakacağı ve bu yüzden rüya sahibinin mutlu olacağı şeklinde de tabir edilmiştir.  

RÜYADA AT KESMEK NE DEMEKTİR? 

Hayra yorumlanmayan bu rüyayı gören kişinin kendisine yarar sağlamayacak doğru olmayan bir kararı uygulayacağı ve bu yüzden maddi ve manevi anlamda kayıplar yaşayacağı şeklinde tabir edilir. Bu durum, onaylanmadığı halde yaptığı bir iş sonrasında kendisinin haksız duruma düşeceğine işaret olarak sayılmıştır. 

RÜYADA AT KESİLDİĞİNİ GÖRMEK NEYE İŞARETTİR? 

Rüyada at görmek ne kadar hayırlı yorumlanırsa atın kesildiğini görmek ise tam tersidir. At görmek tersine bu rüya, gelecek hayırlı haberlerin, işlerinin büyümesi, mevkisinin yükselmesi, kısmet çıkması gibi maddi manevi kazançlarının ertelenmesi veya aksaması, bundan dolayı hezimet yaşayacağı şeklinde yorumlanmıştır.  

Rüyada kesilen at siyah ise mevki kaybedeceği, beyaz at ise manevi olarak sıkıntıya düşeceği şeklinde tabir edilmiştir. Diğer yandan rüyada at gibi hayvanların kesildiğini görmek dünya hayatında olumsuzluklar yaşamak ve işlerin tersine gitmek gibi durumlara işaret olarak sayılmıştır.  
Rüyada atı kesen kişinin yakın bir arkadaşı olduğunu görürseniz bu çevrenizde sizin iyiliğinizi istemeyen kişilerin olduğuna işaret eder.  

RÜYADA AT KAFASI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? 

Rüyada at kafası görmek, sevgililerin arasının bozulacağını işaret olarak sayılmıştır. Gereksiz nedenlerden dolayı uzatılan bir işten dolayı, mesela söz ve nişan gibi, rahatsızlık duyulması ve birbirine duyulan ümitlerin azalması sonucunda ayrılıkların gelmesine işaret eder. 
Rüyada at kafası görmek, çevrenizdeki fesat kişilerden kötülük görmek, evinizde birlik beraberliğin yıkılması durumları ile karşı karşıya kalmak ile birlikte işinizde atacağınız adımların ölçülü ve sabırlı olması, acele hareket edilmemesine işaret eder. 
 

rüya tabirleri
Rüyada anne görmek ne demektir? Piliç Topkapı nasıl yapılır? Rüyada altın görmek ne demektir? Rüyada görülen altın bilezik ne anlama gelir?