Rüyada kedi görmek ne anlama gelir?

Rüyada kedi görmek, rüya tabircileri tarafından iyi ya da kötü olarak yorumlanıyor. Rüya kedi görmek arkadan iş çeviren bir kişiye işaret edebileceği gibi çocuk sahibi olunması anlamına da gelebilir. Rüyada görülen kedinin ne şekilde görüldüğüne göre rüya tabirleri değişebilir.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir?

Rüyada kedi görmek laubali ve çevresindeki insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine işaret olarak yorumlanır. Etrafınızda düşmanlar olabileceğine de delil olarak sayılan rüyada kedi görmek eşten dolayı bir sıkıntı çekileceğini de tabir edilir.

RÜYADA KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kedi görmek, etrafınızda samimiyetsiz insanların olduğunu ve onlarla dostluk kurmanızın sizin açınızdan tehlikeli olacağını işaret eder. Yeni tanıştığınız bir kişi yüzünden çok eski bir dostunuza sırt çevireceğinize ancak daha sonradan eski dostunuzu bıraktığınız için oldukça pişman olacağınıza işaret eder. 

Rüyada kedi görmenin diğer bir anlamı ise, evliyseniz hiç beklemediğiniz bir anda çocuk müjdesi alacağınıza işaret eder. Gelen çocuk haberi ile hanenize neşe ve mutluluk geleceğini, çocuğun eve bereket getireceğini ifade eder. 

RÜYADA KEDİ YAVRULARI YA DA KEDİ YAVRUSU GÖRMEK

Bu rüya için yapılan bir tabire göre ikiyüzlü bir kadını temsil eder. Sosyal çevrenizde tanışacağınız birinin sonradan riyakâr biri olduğunu öğreneceğinizi ve bu kişi ile bir daha kesinlikle görüşmeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada kedi yavrusu görmek çocukların mutluluğuna işarettir. Kedinin büyüğü hizmetçiye, yavrusu çocuklara alamettir. Rüyada kedi yavrusu görmeniz malınızın bereketleneceğine işaret eder. Rüyada görülen yavru kediler kişinin kendi ailesiyle yaşadığı mutluluğu anlatır.

RÜYADA KEDİ ALMAK

Rüyada kedi aldığını görmek aile hayatında mutluluk ve sevince işaret eder. Rüya sahibinin insanlar tarafından saygı gören ve sevilen biri olacağına delalettir. Ayrıca rüya sahibinin uzun çalışmalar sonucunda zafer elde edeceğine, neşesinin yerine geleceğine işarettir.

RÜYADA DİŞİ KEDİ GÖRMEK

Rüyada dişi kedi görmek, hem faydası hem de zararı dokunacak birini simgeler. Kötü karakterli bir kadına işaret olarak sayılır. Eğer görülen kedi ev kedisiyle, sıkıntılardan kurtulacağınız anlamına gelir. Sokak kedisi ise etrafınızdaki birinin tavırlarının size sıkıntı yaşatacağına işaret eder.

RÜYADA KEDİ EMZİRMEK

Rüyada kedi emzirdiğini görmek, yaşamın güzel hale geleceğine, sorunların varlıklı kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet eder. Rüyada kedi emzirmek rüyayı görenin çocuğunun güzel makama geleceği demektir. Kedini emzirdiğini gören kişi huzura, refaha, berekete, paraya kavuşacağı manasına da gelmektedir.

RÜYADA KEDİ ÖLDÜRMEK

Rüyanızda kedi öldürmeniz gerçek yaşamınızda bir hırsızla karşılaşarak onu zaptedeceğinize delalet etmektedir. Başka bir rüya tabirine göre kedi öldürmek feraha kavuşacağınızın işaretidir.

RÜYADA KEDİ BOĞMAK

Rüyada kedi boğduğunu görmek çevresindeki insanların kalplerini kırdığına, bu yüzden o kimselerin gönlünü alması gerektiğine işaretle tabir olunur. Rüyada kedi boğmak bazen de evlilikle yorumlanmakla birlikte, bekâr kimsenin rüyasında kediyi boğmaya çalıştığını görmesi; o kişinin muhtemelen evleneceğine yorumlanır.

RÜYADA KEDİ SEVMEK 

Rüyada kedi sevmek, yeni bir işe başlamadan önce akıl danışacağınız kişiyi çok dikkatli seçeceğinizi ve iki kere düşünüp bir kez adım atacağınızı ifade eder. Rüyada beyaz kedi sevmek, bile isteye düşmanla dost olmaya çalışacağınızı ve bunun sizin başınıza bin türlü belalar açacağını rivayet eder. 

RÜYADA KEDİ TIRMALAMASI

Rüyanızda kedi sizi tırmalamışsa etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına delalet eder. Bu düşmanlara karşı dikkatli olmalısınız çünkü gerçekten tehlikeli olacaklardır.

Size saldıran kedi eğer erkekse bir hastalık geçireceğiniz şeklinde yorumlanır. Eğer bu kedi yabani bir erkek kedi ise geçireceğiniz hastalık şiddetli olacak demektir.

RÜYADA KEDİ SALDIRMASI 

Rüyada kedi saldırması görmek, etrafınızda size baskı kuran insanların varlığına işaret eder. Hayatınızda ne yapıp yapmamanızın gerektiğini söyleyen çok fazla insan olacağına ve en sonunda baskılardan sıkılıp, kendinizi özgür hissedeceğiniz bir yere taşınacağınıza delalet eder. 

RÜYADA KEDİ ISIRMASI 

Rüyamda kedi ısırması çocuğun terbiyesi konusunda hırs yapan kadına delalettir. Bu rüya halk hakkında adalete veya dünyanın durumunun bozulmasına işarettir. Kedi ısırması düşmanları def etmeye işarettir. Bazen de fesat ehli hırsız kimse demektir. Rüyasında kendi evindeki dişi kedisinin kendi sahibini ısırması, ev sahibinin rahat edeceği bir sene anlamına gelmektedir. Rüyalarda görülen kediler, hizmetçidir.

RÜYADA EVDE KEDİ GÖRMEK

Bir şahıs bir eve kedinin girdiğini görse, o eve hırsız girer. Eğer o evden bir şey almış çıktığını görse, o evden hırsız bir şey götürür. Rüyada ev kedisi bolluk ve bereket işaretidir. Rüyada ev kedisi görmek, ev halkına, akrabaya, mal ve nimete yahut yolculuk ve ayrılığa işarettir. Ayrıca evde kedi aşırı hırslılığı gösterir. Rüyada kedinin koşarak evden uzaklaşması ev bireylerinden birinin gurbete gitmesine çıkar.

RÜYADA KEDİYE DÖNÜŞMEK

Rüyanızda bir kediye dönüştüğünüzü görmeniz hırsızlığa delalet eder. Hırsızlık yoluyla veya dinen haram olan yollarla geçiminizi sağlayacağınızın habercisidir.

Rüyanızda bir ev kedisine dönüştüğünüzü görmüşseniz ve evde rahat yerinizde uyumuşsanız, bu uzunca bir süre işlerinizin ters gideceğini gösterir.

Rüyanızda kediye dönüştükten sonra başka bir kediyle kavga etmeniz, girişeceğiniz işle ilgili vicdansız bir kimse ile ortaklık yapacağınıza veya bu kişiden yardım alacağınıza fakat, bu kişiyle tartışmak suretiyle iş ilişkinizi bitireceğinize delalet eder.

RÜYADA KEDİNİN SÜRTÜNMESİ

Rüyada kedinin size sürtündüğünü görmüşseniz, etrafınızdaki insanlara karşı safça tavırlar sergiliyor ve onlara pembe gözlüklerle bakıyorsunuz demektir. Gereğinden fazla yardım ve iyi niyet sonrasında nankörce tavırlarla karşılaşacaksınız. Dikkatli olmalısınız çünkü bir konuda sizi kandırabilirler.

RÜYADA BEYAZ KEDİ GÖRMEK

 İşle ilgili olarak kazanılan başarıları kıskanan bir kişinin varlığına, ancak bu kişinin rüya sahibine pek zarar veremeyeceğine rivayet edilir. Aile hayatındaki mutluluğu gözüne kestiren kötü bir kişinin, aile bireylerini birbirlerine düşürmek için bazı oyunlar yapacağına ancak hiçbir şekilde başarılı olamayacağına ve kendisini paralamakla kalacağına delalet eder.

RÜYADA SARI KEDİ GÖRMEK

 Kendisinden beklenmeyecek bir üçkağıt çeviren bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, bu kişi ile çok sıkı bir rekabet içine girileceğine ancak daha sonra yapacağı bir hata yüzünden kendi kazdığı kuyuya düşeceğine yorumlanır. Aynı zamanda, bazı maddi kaynaklarda yaşanacak kısa süreli sıkıntılara işaret eder.

RÜYADA KARA KEDİ GÖRMEK

 Aile hayatında büyük tartışmalara ve sorunlara yol açacak bir kişinin varlığına, yakın zaman içinde kardeşler arasında büyük bir tartışma yaşanmasına sebep olacağına, eğer bu olayların daha da büyümesi istenmiyorsa bu kişinin haneden uzaklaştırılması gerektiğine rivayet edilir.

RÜYADA RENKLİ KEDİ ( SİYAH BEYAZ BENEKLİ ) GÖRMEK

Rüyada beyaz tüylü kedi görmek neşe ve sevince işaret sayılır. Benekli bir kedi görmek ise, yumuşak huylu bir kimse olarak yorumlanır. Veya o kimsenin yumuşak huylu bir kimseyle evleneceğine hükmedilir.

Rüyada siyah kedi görmek ise, uğursuzluğu, kıskançlığa ve düşmanlığa yorumlanır. Yada bu karakterde bir kimse ile arkadaş olmaya veya evlenmeye işaret sayılır.

RÜYADA KEDİ BESLEMEK 

Rüyada kedi beslemek görmek, yanlış insanlarla arkadaşlık kuracağınızı ve yaptığınız yanlışlardan ders almayarak hata işlemeye devam edeceğinizi ifade eder. Bu yanlış arkadaşlıkların sonunun hiç iyi bitmeyeceğine hatta sonuçlarından kendi ailenizin de nasipleneceğine alamet eder. 

RÜYADA KEDİ DOĞURTMAK 

Rüyada kedi doğurtmak görmek; en sıkıntılı olduğunuz zamanlarda dostlarınızın yardımı sayesinde ferahlayacağınıza, maddi sorunlarınızı bu dostlarınızın aralarında biriktirip topladığı paralar sayesinde atlayacağınıza delalet eder. 

RÜYADA KEDİNİN DOĞURDUĞUNU GÖRMEK 

Rüyada kedinin doğurduğunu görmek; çok zor bir işin azim ve çabanız sayesinde üstesinden geleceğinizi, elde ettiğiniz başarılar ve çalışma aşkınız sebebiyle iş yaşantınızda herkesin imreneceği bir noktaya geleceğinizi işaret eder. 

RÜYADA BİR SÜRÜ KEDİ GÖRMEK

Halk dilinde nankör hayvan olarak bilinen kediler kötü arkadaşlara işaret eder. Kedi sürüsünün görülmesi kendinize çeki düzen vermenizi belirtir. Kötü alışkanlıkları olan arkadaşlar konusunda dikkatli olmanıza işaret eder.

RÜYADA KEDİ YIKAMAK

Anne iseniz, çocuğunuza karşı gereğinden fazla zorlayıcı davranıyor ve onun eğitimini çocuğunuzu sıkacak bir şekilde vermeye çalışıyorsunuz demektir. Rüyada evde beslediğin kediyi yıkamak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine yorumlanır. Kişinin kediyi banyoya sokması borçlarının kapacağına delelettir. Aynı zamanda kedi yıkamak rüyayı gören kişinin, keyfinin ve neşesinin artacağına, problemlere çözüm bulunacağının işaretedir. Rüyada kedi yıkamak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

RÜYADA ÖLÜ KEDİ GÖRMEK

Rüyada ölmüş kedi görmek, kedinin durum ve rengine bağlı olarak farklı şekilde yorumlanmaktadır. Ölü bir kediyi görmek, hayatınızın bazı alanlarında değişiklik yapmanız anlamına gelir. Rüyada görülen ölü kedi, hırsızlık birinin yakalanacağına işarettir. Ölü kedi insanlara kötülük eden kişinin ortaya çıkacağına yorulur. Rüyada kedinin ölmüş olması insanlar arasında barış ve hukukun hasıl olmasına yorumlanır.

rüya tabirleri
Duygusal stres kadınlarda sindirimi bozuyor Elma sirkesinin faydaları nelerdir? Evde salep nasıl yapılır? Ezogelin çorbası nasıl yapılır?