Rüyada polis görmek ne demektir, neye işarettir?

Rüyada polis görmek tabiri merak ediliyor. Rüyasında polis ve polisle ilgili bir şey görenler, rüyam hayır mı, ne anlama geliyor merak ediyor. Rüyada polis görmenin farklı anlamları, işaretleri olabilir. Rüyanın içeriğine göre en doğru tabir yapılabilir. Rüyada polis görmek ne anlama gelir merak ediyorsanız cevabı haberimizde.

Rüyada polis görmek ne demektir, neye işarettir?

Rüyada polis görmek, içeriğine göre olumlu ve olumsuz yorumlar yapılır. Fakat rüyada polis görmek genelde keder ve otoriteye işaret sayılır. Rüya sahibinin sorumluluk üstlenmesi anlamına geldiği şeklinde yorumlar yapılmıştır. Bazı rüya tabircileri tarafından Azrail'e işaret sayılan rüyada polis görmek alınan haberler karşısında mutsuz hissetmek şeklinde de yorumlanmıştır. İşte rüyada polis görmek ve polis görülen rüyaların tabirleri...

RÜYADA POLİS GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada polis görmenin çeşitli anlamları olabilir. En doğru rüya tabirinin yapılabilmesi için rüya içeriğinin tam olarak bilinmesi gerekir. Rüyada polis görmek kavramı oldukça geniş bir kavramdır. Bu konuyu alt başlıklarda incelemek daha akıllıca bir davranış olacaktır. Rüyada görülen polis büyük bir sorumluluğun üstlenilmesine işarettir. Bu bir devlet makamı da olabilir. Polis görmek gücü temsil eder. Belirli bir otoriterinin varlığını yansıtır.

RÜYADA POLİS GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada görülen polis cesareti de temsil etmektedir. Bazı rüya yorumcuları rüyada görülen polisin pek hayra yorulmayacağını söyler. Bunlara göre rüyada görülen polis üzüntü ve kederin bir habercisi olarak ifade edilir. Ayrıca yaşanacak önemli bir kaybından varlığını ifade etmektedir. Rüyada görülen polis sevinç ve mutlulukları ifade ettiği gibi yaşanılacak üzüntü gam ve kederi de ifade eder. Bu açıdan rüya yorumlamalarını içeriğine göre detaylı bir şekilde yapmak gerekir.

RÜYADA POLİS OLMAK

Rüya sahibi rüyada kendisini polis üniformasının içinde görmesi onun için hayırlı olarak yorumlanabilir. Rüya sahibin önemli bir sorumluluk üstlenerek bu sayede çeşitli makamlara yükseleceğine ya da bu sorumluluk nedeniyle bir makam sahibi olmasına işaret eder. Bu yükseliş iş hayatında terfi olabilir ya da sevdiğinin sorumluluğunu üstlenerek evlilik yoluna gireceği anlamına gelebilir. Uzun zamandır işsiz olan rüya sahibinin iş bulacağına da işaret edebilir. Makam genellikle yönetim görevi gibi önemli bir mevki olarak kabul edilir. Bu rüyada üniforma görülmesi rüya sahibinin etrafına güven veren bir kişi olduğunu işaret eder. Üniforma tüm rüyalarda güvenin sembolüdür. Üniformanın temiz olması iyi düşünceleri ve iyilikleri temsil eder.

RÜYADA SİVİL POLİS GÖRMEK

Rüyada sivil polis görmek, kişinin herkesten sakladığı ve yaptığı sakıncalı işlerin bir bir ortaya döküleceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işarettir. Atılan adımların dikkatsizliğine ve kötü kimseler le karşılaşılacağına da yorumlanır. Rüyada sivil polis görmek devletle ilgili işlerde de aksilikler yaşanacağına ve kanuni açıdan sıkıntılı bir döneme girileceğine de tabir olur. Sivil polis gören kişi erkek ise tehlikeli bir kadınla tanışır ve hayatı alt üst olur. Bir bayanın sivil polis görmesi ise boşanmasına neden olur.

RÜYADA ÜNİFORMALI POLİS GÖRMEK

Rüyasında üniformalı erkek polis gören kişi resmi bir başvurusunda olumlu neticeler alır. Görülen polis bayan ise, iş konusunda aksilikler yaşanır ve beklenen sonuçlar olumsuz olur. Rüyasında üniforması yırtılmış bir polis gören kişinin adı kirli bir işe karışır. Ütülü, temiz üniformalı bir polis görmek ise, rüya sahibinin terfi alacağına işaret eder.

RÜYADA POLİSTEN KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyasında polisten kaçan kişinin geçmişten kalan borçlar yüzünden başı derde girer. Maddi kayıp anlamına da gelen rüya, aynı zamanda işyerinde çıkacak huzursuzluklara ve ikiliklere de işarettir. Rüyasında polisten kaçıp, yakalandığını gören kişi eşi ile münakaşa yaşar, kurtulmayı başarıyorsa isteklerine kavuşur ve maddi açıdan da refaha erer.

RÜYADA POLİS ÇAĞIRMAK

Rüyasında polis çağıran kişi, ruhsal açıdan kötü bir döneme girer. Hayata küsmeye ve yalnız kalmaya da yorulan rüya, kişinin Allah yolunda gitmediğine ve günahkar bir kimse olduğuna da işarettir. Dünya işlerine fazla düşmüş ve ahiret hayatını unutmuş bir kimseyi de işaret eder.

RÜYADA POLİS ARABASI GÖRMEK

Rüyada polis arabası görmek, hayırlara alamet eder. Rüya sahibinin canının ve malının güvende olduğuna yorulurken aynı zamanda devlet dairesinde bir işi olacağına ya da resmi bir göreve getirileceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin oturduğu makamdaki koltuğun da kazancının da garanti olacağına bu durumun da kendisine büyük güven vereceğine delalet eder.

RÜYADA POLİS ARABASI KULLANMAK

Rüyayı gören kişinin kazalardan ve belalardan uzak olacağına, herkesin çekindiği aynı zamanda da büyük saygı duyduğu bir meslek edineceği ve resmi bir görevi ifşa etmek üzere görevlendireceği anlamına gelir. Rüya sahibinin önde gelen devlet büyüklerine yakın olacağı bir işi olacağına, bunun da kendisine hem gurur, hem mutluluk hem de keyif vereceğine yorulur.

RÜYADA POLİS VE POLİS ARABASI GÖRMEK

Rüya sahibinin malını ve parasını güvence altına almak için bazı girişimlerde bulunacağına alamet ederken aynı zamanda da kişinin sıradan bir mesleği olmayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

RÜYADA POLİS ARABASINA BİNMEK

Rüyasında polis arabasına bindiğini gören kişinin resmi bir işinden yana kendisine hayırlı bir haber geleceğine ve o işinin kendi lehine sonuçlanacağına delalet eder. Örneğin; rüya sahibi öğrenciyse sınav kazanabilir, çalışansa memur olarak atanabilir ya da mahkemelikse mahkemeyi kazanabilir diye değerlendirilir.

RÜYADA TRAFİK POLİSİ GÖRMEK

Rüyada trafik polisi görmek, ahlaki bazı kurallara dikkat etmediğinizin ve toplum davranışlarınızla insanların sizi kınadığının bir göstergesidir. Rüyada trafik polisinin kendisine ceza yazdığını gören kişi, maddi bir kayba uğrar veya gerçek hayatta da yapacağı yanlış davranışlar sonucunda cezalandırılır. Rüyada trafik polisi ile karşılaşan kimse, dünya hayatında kurallara dikkat eden ve insanları da bu kurallara uymaları konusunda yüreklendiren bir kanun adamı ile tanışır. Trafik polisinden korktuğunu görmek, günah işlemeye, istediğiniz yolculuğa çıkamayacağınıza, toplum kurallarına dikkat etmediğiniz için insanlar tarafından dışlanacağınıza delalet eder.

RÜYADA POLİSİ ARAMAK

Rüyada polisi aramak, yakınlık duyulan bir kimsenin yaptığı bir hatayı eleştirmek ve o kişiyi doğru yola sevk etmek için uğraş vermek, işyerinde verimi artırmak için çalışanlara karşı sürekli uyarılarda bulunmak anlamına gelir. Polisi aramak aile içinde düzeni sağlamak için sürekli olarak disiplin uygulayan ve aşırı kuralcı davranışları nedeni ile kişileri sıkan ebeveynlerin çocukları ve eşleri ile aralarının bozulduğunu işaret eder. İstenmeyen bazı durumlar yaşayan rüya sahibinin utanç duyacağı bir olaya adının karışması yüzünden kendisini sosyal ortamından uzaklaştırmasını da ifade eder.

RÜYADA POLİS TARAFINDAN ARANMAK

Kişinin, adı üçkağıtçıya çıkmış birisi ile iş konusunda muhatap olmak zorunda olduğuna, eğer önlemini almazsa kısa süre içinde bu kişiden dolayı ağır maddi kayba uğrayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına ve hem iç huzurunun hem aile huzurunun kaçacağına delalet eder.

RÜYADA POLİSE İFADE VERMEK

Bazı tartışmalı ortamlara girileceğine, bu tartışmaların sonlanması konusunda çok başarılı adımlar atmak için önayak olunacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kısa süre içinde sıkıntıların son bulacağına ve işlerin toparlanacağına rivayet edilir.

RÜYADA POLİS KIYAFETİ GİYMEK

Kişinin, kendisine uygun bir iş bulduğuna, bu sayede uzun bir zamandan beri yaşadığı işsizlik ve parasızlık sorunlarından kurtulduğuna, kendisine daha büyük getirileri olan bir çalışmaya ortak olarak gireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına ve zor bir dönem geçiren bir tanıdığına ya da akrabasına destek olacağına yorumlanır.

RÜYADA POLİS KOVALAMASI

İş konusunda atılan adımların başarısız olması ya da istenen etkiyi yapamaması yüzünden zor günler geçirileceğine, bu durumdan kısa süre içinde kurtulmak için hızlı bir şekilde karar verilmesi ve bir an önce alınan bu kararların uygulamaya konulması gerektiğine aksi halde eldekilerin de kaybedileceğine alamet eder.

RÜYADA POLİS DİYE BAĞIRMAK

Yardım edilen bir kişi vereceği destek ile hayır getirecek ve birçok sorunu ortadan kaldıracak bir çalışma içine girileceğine, bu çalışmanın ardından büyük başarı kazanılacağına, maddi açıdan nefes alınacağına ve eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir proje üzerinde çalışılmaya başlanacağına işarettir.

RÜYADA POLİS GÖRMEK VE KAÇMAK

İş hayatında çok güzel ve hayırlı bir mevkiye gelineceğine, ancak gerek rakiplerin çeşitli ayak oyunları gerek iş içerisinde yaşanan talihsizlikler yüzünden bu mevkinin kaybedileceğine ve bu yüzden uzun bir süre iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulur.

RÜYADA BİRİNİN POLİS OLDUĞUNU GÖRMEK

Eş, dost ya da akrabalardan biri ile ilgili çok güzel bir haberin alınmasıyla deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına ve kendisine verilen destekle gurur duyulacağına yorumlanır. Kişi, yaptığı işler sayesinde çok büyük başarılara kavuşacak ve bu sayede geçmişte kendisini kötüleyen bazı kişileri şimdi utandıracak demektir.

Rüyada namaz kılmak ne demektir, ne anlama gelir? Stil Sahibi Hediyeler Rüyada uçmak ne demektir, ne anlama gelir, neye işarettir? Mahlepli - mahlepsiz kandil simidi nasıl yapılır?