Astorolog Dinçer Güner'den saat verip uyardı! Sosyal medya yıkıldı: Alarm kurun

Ünlü astrolog Dinçer Güner sosyal medyada gündem oldu. Dinçer Güner sosyal medya hesabından "28 Şubat günü TSİ 03:28'de başlar ve en yüksek noktasına 11.33 ile 12.01 arasında ulaşır" diyerek takipçilerini uyarınca sosyal medyada çok konuşuldu.

Astorolog Dinçer Güner'den saat verip uyardı! Sosyal medya yıkıldı: Alarm kurun

Ünlü astrolog Dinçer Güner'in uyarısı sosyal medyayı salladı.

Astorolog Dinçer Güner'den saat verip uyardı! Sosyal medya yıkıldı: Alarm kurun - Resim : 1

HERKES ALARM KURMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

28 Şubat Çarşamba günü için gökyüzündeki olayları ve etkilerini açıklayan astrolog öyle bir söz söyledi ki herkes alarm kurmak için harekete geçti.

Astorolog Dinçer Güner'den saat verip uyardı! Sosyal medya yıkıldı: Alarm kurun - Resim : 2

"MERKÜR, BALIK BURCUNDA VE GÜNEŞ’İN KALBİNDE YER ALACAK"

Dinçer Güner "Merkür, balık burcunda ve Güneş’in kalbinde yer alacak, ancak bu kez yanında Satürn de olacak" diyerek şunları söyledi:

Astorolog Dinçer Güner'den saat verip uyardı! Sosyal medya yıkıldı: Alarm kurun - Resim : 3

"MERKÜR GÜNEŞİN KALBİNE GEÇTİĞİNDE..."

"Güneş'i bir monark olarak düşünebilirsiniz. Diğer gezegenler, Güneş'in kalbinde bulunduklarında, geçici bir süreliğine hükümeti ele geçirirler. Bu durum, 23 Nisan'da çocukların politikacıların koltuklarına oturduğu gibi bir durumdur. Merkür, iletişimle ilişkilidir. Söylediklerimiz ve düşüncelerimiz arasında bir bağlantı vardır. Merkür, Güneş'in kalbine geçtiğinde, sistemin merkezine yerleşir. İşte bu noktada, söylediklerinize ve düşüncelerinize dikkat etmeliyiz."  

Astorolog Dinçer Güner'den saat verip uyardı! Sosyal medya yıkıldı: Alarm kurun - Resim : 4

HERKES ALARM KURDU

Dinçer Güner şu sözleriyle olay oldu:

"Merkür'ün Güneş'in kalbinde bulunma durumu, 28 Şubat günü TSİ 03:28'de başlar ve en yüksek noktasına 11.33 ila 12.01 arasında ulaşır. Bu zaman dilimi oldukça değerli. Merkür'ün Güneş'in kalbinde olma durumu 19:41'e kadar devam eder."

Astorolog Dinçer Güner'den saat verip uyardı! Sosyal medya yıkıldı: Alarm kurun - Resim : 5

"Bu süreçte, düşüncelerimize, ifade biçimimize ve yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz" diyen astroloğun sözlerine "Alarmlarımızı kuruyoruz" yorumları yağdı.

Astorolog Dinçer Güner'den saat verip uyardı! Sosyal medya yıkıldı: Alarm kurun - Resim : 6

Dinçer Güner "Pozitif düşüncelere odaklanmak, olumlu sonuçlar doğurabilir. İyi dileklerde bulunmak, pozitif ifadeler kullanmak ve iyi niyetli hareketlerde bulunmak önemlidir. Ancak Satürn'ün etkisini de göz ardı etmemeliyiz. Satürn'ün yanında olması, hayatı derinlemesine sorgulayacağımızı gösterir" dedi.

28 Şubat darbesinin bilinmeyenleri: Necmettin Erbakan'ın kitabı çıktı İşte 'Yılın Kareleri' “İşimiz Temiz Projesi” 81 ile yayılıyor Ünlü Alman yönetmenin kitabı çıktı