DÖRT MEVSİM HAVUZ KEYFİ CULLINAN BELEK’TE

Antalya Belek’te yer alan özel konumu ve özgün mimarisi ile lüks ve zarafetin ahenkle bir araya geldiği Cullinan Belek, eşsiz bir panoramanın ev sahipliği yaptığı ısıtmalı açık ve kapalı havuzlarıyla yaz enerjisini dört mevsim yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor. 

DÖRT MEVSİM HAVUZ KEYFİ CULLINAN BELEK’TE

Cullinan Belek, eşsiz panoraması ve keyifli anlarınızı ölümsüz kılan eşsiz atmosferiyle dört mevsim yaz esintisi hissetmek isteyen misafirlerini bekliyor. Benzersiz doğası, sımsıcak havuzları ve iç ısıtan Akdeniz güneşiyle çocuklar ve aileler için keyifli bir tatil deneyimi sunuyor. Miniklerin yaz keyfini dört mevsime taşıyan Cullinan Belek, Upupa Kids Club’ı ve ısıtmalı Aquapark’ıyla çocukların eğlence dolu anlarına ev sahipliği yapıyor. Yetişkin misafirlerin vazgeçilmezi olan Aqupark’a komşu ısıtmalı açık havuz ise, Akdeniz’de hiç batmayan güneş hissini yaşamak isteyenlerden tam not alıyor. 

SICACIK HAVUZUYLA AYRICALIKLI SPA DENEYİMİ

Cullinan Belek’in eşsiz Spa’sı C’Espace’da yer alan ısıtmalı havuz, açık hava manzarasıyla misafirlere huzurlu saatler yaşatıyor, Spa’da yakaladığınız ruhsal ve mental dinginliği gün boyu kılıcı kılan ve doğal gün ışığının aydınlattığı kapalı havuz seçeneği ise güzel bir günü kaçınılmaz kılıyor. 

DÖRT MEVSİM HAVUZ KEYFİ CULLINAN BELEK’TE - Resim : 1

TERASTA HAVUZ KEYFİ

Cullinan Belek en ince ayrıntıların düşünüldüğü konforlu oda ve villa seçeneklerini havuz keyfiyle buluşturuyor. Odalarda terastan doğrudan sıcacık havuza geçiş imkanı sunan Swim up havuzların yanı sıra, Cullinan Belek’in kişiselleştirilmiş lüks ve ayrıcalıklarla seçkin bir tatil için ideal villaları da yemyeşil bahçeye konumlanmış ve mevsime göre ısıtılan özel ısıtmalı Azure havuzlar da izole bir tatil hayali kuran misafirlerin vazgeçilmezi oluyor. 

Cullinan Belek sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle Akdeniz’in yaz enerjisini ve keyfini dört mevsim misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. 

DÖRT MEVSİM HAVUZ KEYFİ CULLINAN BELEK’TE - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i buluşturan “Yarın Yokmuş Gibi” dizisine muhteşem gala Oppenheimer en iyi film ödülünü aldı Edebiyat aşıklarına kitap setleri Basın dünyasının acı günü! Gazeteci yazar Ergun Hiçyılmaz hayatını kaybetti