İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İnci Taneleri dizisi ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Yılmaz Erdoğan, uzun süre sonra Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri ile ekrana dönüyor. Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi yayın tarihi belli oldu. Peki, İnci Taneleri oyuncuları kimler, konusu nedir?

İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İnci Taneleri dizisi büyük bir merakla beklenen dizi. Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ adlı karaktere can verdiği İnci Taneleri dizisi fragmanları ile dikkatleri üzerine çekti. Yılmaz Erdoğan kadar, Hazar Ergüçlü'nün payvon şarkıcısı olarak karşımıza çıktığı fragmanın izlenme sayısı milyonları aştı. Peki, İnci Taneleri ne zaman başlıyor? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler?

İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? - Resim : 1

İNCİ TANELERİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D'de yayınlanacak İnci Taneleri adlı dizi 25 Ocak Perşembe saat 20.00'de başlayacak.

İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? - Resim : 2

İNCİ TANELERİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

İnci Taneleri; Azem Yücedağ'ın kaybettiklerini bulma mücadelesini konu alıyor. Yücedağ, kendisi gibi öğretmen olan eşini öldürmekle suçlanmış bir edebiyat öğretmeni. Eşi ve iki çocuğu ile mutlu bir hayatı olan Azem'in tüm yaşamı bir gecede tepe taklak oluyor. Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem, acılarla dolu geçmişi, içinde sakladığı büyük sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşuyor.

İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? - Resim : 3

Geçmişin tüm izlerine ve yaşananlara rağmen kolyesinden kopan inci tanelerini toplamaya çalışıyor... Artık tek amacı evlatlarını bulup yeniden aynı masa etrafında bir araya getirmek olan Azem'in en büyük düşmanı ise zaman! Onun dört duvar arkasında geçirdiği zorlu yıllarda çocukları için de her şey değişmiştir. Çocuklarının artık bambaşka hayatları vardır. Bakalım Azem Yücedağ, dağılmış inci tanelerini tekrar bir araya getirebilecek mi?

İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? - Resim : 4

İNCİ TANELERİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

BKM imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Jason Statham'ın filmi 2 günde zirveye kuruldu Videosu milyonlar izlendi! O Haberet'e konuştu Netflix paketlerine büyük zam! En düşüğü 100 TL'yi geçti Tarihi gemi çürüdüğü için sergiden kaldırılacak!