Rams Türkiye’den dijital yayıncılığa büyük yatırım! Yerli içerik platformu Gain satıldı

Türkiye’nin yüzde yüz yerli yatırımla 2020 yılının aralık ayında kurulan dijital yayın platformu GAİN, Rams Türkiye Grubu tarafından satın alındı. Satın alma anlaşmasının finansal detaylarına dair herhangi bir bilgi paylaşılmazken GAİN’in Kurucusu Gözde Akpınar'ın, 1 Haziran tarihine kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edeceği öğrenildi.

Rams Türkiye’den dijital yayıncılığa büyük yatırım! Yerli içerik platformu Gain satıldı

Gözde Akpınar'ın kurduğu dijital dünyanın öne çıkan şirketlerinde GAİN'le ilgili bomba bir gelişme yaşandı.

Kişiye özel yayın akışı sunan ve kısa videoları odağına alan yeni nesil bir içerik platformu GAİN, 2020 yılının Aralık ayında yayın hayatına başlamıştı. 2 yıldan uzun süredir hizmet vermeye devam eden GAİN, bugün Rams Türkiye Grubu'na satıldı.

FİNANSAL DETAYLAR PAYLAŞILMADI
GAİN ve Rams Türkiye Grubu arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detaylarıysa paylaşılmadı. Rams Türkiye Grubu, Gain hisselerinin tamamını bünyesine kattı.

RAMS TÜRKİYE GRUBU BÜNYESİNDE NELER VAR?
Rams Global'e bağlı bir şirket olarak çalışmalarına devam eden Rams Türkiye Grubu, başta inşaat ve gayrimenkul olmak üzere, sağlık ve mobilya sektöründe aktif olarak hizmet veriyor. 10’dan fazla şehirde, 10 binden fazla çalışanı bulunan Rams Türkiye Grubu, Ramazan Bülbül tarafından yönetiliyor.

GÖZDE AKPINAR DUYURDU
GAİN'in paylaştığı bilgilere göre şirketin kurucusu olan Gözde Akpınar, 1 Haziran tarihine kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek. Üç yıldan fazla bir süredir devam eden GAİN yolculuklarında önemli bir karar aldıklarını belirten GAİN kurucusu Gözde Akpınar, GAİN'in bütün hisselerinin Rams Türkiye tarafından satın alınması için el sıkıştıklarını paylaştı.

Rams Türkiye’den dijital yayıncılığa büyük yatırım! Yerli içerik platformu Gain satıldı - Resim : 1

Satışın hayırlı olmasını ve bu bağın gelişerek sürmesini dileyen Akpınar, bundan sonraki süreçte GAİN'in yine aynı yenilikçi ve kaliteli içeriklerle yola devam edeceğini belirterek GAİN bünyesinde çalışanların yola devam edeceğini ekledi.

Stranger Things'in yaratıcılarından yeni dizi Alacakaranlık Efsanesi dizi oluyor "42. İstanbul Film Festivali" ödülleri verildi Yapay zeka, yarışmayı kandırdı