Netflix Wednesday dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Wednesday dizisi, Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başardı. Kısa sürede fenomen olan dizide Jenna Ortega, Wednesday karakterini canlandırdığı dizide yaptığı dans internetin en çok izleneni oldu. Peki, Wednesday 2. sezon olacak mı? Wednesday 2. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix Wednesday dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Wednesday, Netflix tarafından açıklanan verilere göre platformun en çok izlenen 3. dizisi oldu. Tim Burton'un yönettiği Wednesday, Addams Ailesi'nin başa bela kızı Wednesday'in yeni okulunda başından geçenleri anlatıyor. Netflix, Wednesday 2. sezon sorularına bir paylaşımla cevap verdi.

WEDNESDAY 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix'in en çok dizileri arasına giren Wednesday, özellikle Wednesday karakterini canlandıran Jenna Ortega'nın dizideki dansı ile çok konuşuldu. Genç yıldızın yaptığı dans, sosyal medyada defalarca taklit edildi. Çok sevilen dizi ile ilgili sorulara Netflix, yaptığı paylaşımla şu şekilde cevap verdi.

WEDNESDAY NE KADAR İZLENDİ?

Haftalık izlenme sayılarını paylaşan Netflix, 28 Kasım-4 Aralık verilerini de paylaştı. Verilere göre, yönetmen Tim Burton'ın Netflix için çektiği "Addams Ailesi" dizisi "Wednesday", geçtiğimiz hafta 411 milyon 290 bin saat izlenerek toplam izlenmesini 752 milyon 520 bin saate çıkardı. İlk 5 günlük izlenmesi 341 milyon 230 bin saat olan dizi, böylece en çok izlenen dili İngilizce olan diziler listesinde 3'üncü sıraya yükseldi.

Netflix Wednesday dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu? - Resim : 1

"Wednesday"in önünde Dahmer (856 milyon 220 bin saat) ve Stranger Things 4. sezon (1 milyar 352 milyon 90 bin saat) bulunuyor.

"Wednesday", ilk haftasında 341 bin 23 milyon saat izlenerek rekor kırdı.

WEDNESDAY KONUSU, OYUNCULARI

Wednesday, Addams Ailesi filminden Wednesday Addams karakterine dayanan Amerikan reşit olma, doğaüstü, korku komedisi internet dizisidir. Alfred Gough ve Miles Millar tarafından yaratılan dizinin başrolünde Jenna Ortega, yardımcı rollerde ise Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Fred Armisen ve Christina Ricci yer alıyor. Sekiz bölümden dördü, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapan Tim Burton tarafından yönetiliyor. Okulunda bir canavar gizemini çözmeye çalışan popüler bir karakterin etrafında dönüyor.

Netflix Wednesday dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu? - Resim : 2

Wednesday, erkek sutopu takımının erkek kardeşi Pugsley'e zorbalık yapan takıma karşı misilleme olarak çalışırken okulun havuzuna canlı piranalar atar attıktan sonrası lisesinden atılır. Bu, ebeveynleri Gomez ve Morticia Addams'ın onu, bir zamanlar kendilerinin de gittiği Vermont, Jericho'daki, dışlanmış canavarlar için bir okul olan Nevermore Academy'ye kaydetmesine yol açar. Wednesday'in soğuk, duygusuz kişiliği ve meydan okuyan doğası, okul arkadaşlarıyla bağ kurmasını zorlaştırır ve okul müdürüyle ters düşmesine neden olur. Ancak, yerel bir cinayet gizemini çözmesine izin veren psişik yetenekleri olduğunu keşfeder. Gördüğü psişik görüleri, hayatını kurtaran canavarı ve kendisini öldürmeye çalışan eski Nevermore öğrencisini araştırmaya başlar.

Kaan Urgancıoğlu ile Jason Statham karşı karşıya! Cesar: Ödül almak bir yana törene bile katılamayacaklar Ayşe Gencer kimdir, kaç yaşındaydı? Şahsiyet 2. sezon çıkacak mı?