Acun Ilıcalı, sahip olduğu araba ve motosiklet miktarını açıkladı

Ünlü yapımcı ve İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube yayınında yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Ilıcalı, aynı programda sahip olduğu araç miktarını da açıkladı.

Acun Ilıcalı, sahip olduğu araba ve motosiklet miktarını açıkladı

Ünlü sunucu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, YouTube'da yayınlanan Nur Tuğba ile Laf Aramızda programına konuk olarak gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yapmıştı.

Acun Ilıcalı, sahip olduğu araba ve motosiklet miktarını açıkladı - Resim : 1

Eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü hakkında sarf ettiği "kansız" ifadeleri, çok konuşulmuştu. Ilıcalı, aynı programda samimi birçok soruya yanıt verdi.

SAHİP OLDUĞU ARAÇ MİKTARINI AÇIKLADI

Hız tutkusuyla bilinen Acun Ilıcalı özellikle motor sevgisi ile sık sık gündeme geliyor.

Acun Ilıcalı, sahip olduğu araba ve motosiklet miktarını açıkladı - Resim : 3

Nur Tuğba'nın sorduğu 'kaç tane aracınız var' sorusuna samimi bir şekilde cevap veren Ilıcalı kaç arabası ve motoru olduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı, sahip olduğu araba ve motosiklet miktarını açıkladı - Resim : 4

Acun Ilıcalı, "Çok arabam yok, 3-4 tane arabam var. Motosikletim 12 tane vardır. Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motorlar var. Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik'te 4, Miami'de 2, Çeşme'de 3 , İstanbul'da 4 tane var.' ifadelerine yer verdi.

Acun Ilıcalı, sahip olduğu araba ve motosiklet miktarını açıkladı - Resim : 5

Acun Ilıcalı
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin oynadığı filmin setinden ilk kareler... MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? Dilan-Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme! CZN Burak'ın başı belada!