Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisinde yeni gelişme

Bir barışık bir küs halleriyle bildiğimiz Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisinde yeni bir gelişme ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde evine hırsız giren Afra Saraçoğlu, haftanın 3-4 gününü sevgilisi Mert Ramazan Demir'in evinde geçiriyordu. Son gelişmeyle beraber Mert Ramazan Demir'in Cihangir'den Sarıyer'e taşındığı ve Sarıyer'deki evde ise sevgilisi Afra Saraçoğlu ile kalacağı ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisinde yeni gelişme
  • Afra Saraçoğlu ile aşkları doludizgin devam eden Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz aylarda Saraçoğlu'nun evine hırsız girmesiyle haftanın 3-4 günü sevgilisinin Boğaz'a nazır evinde kalıyordu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisinde yeni gelişme - Resim : 1

  •  Cihangir'de oturan ve bir süredir kendine ev bakan Mert Ramazan Demir, evinin son dönemde iyice deşifre olmasından dolayı bir hayli zorlanıyordu.
  • Yakışıklı oyuncu sonunda kendine ev buldu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisinde yeni gelişme - Resim : 2

CİHANGİR'DEN TAŞINDI

  • Mert Ramazan Demir, Cihangir'den taşındı.
  • Geçtiğimiz gün dört koruma eşliğinde altında pijaması ile evini taşıyan ve şöhrete gözlerini açtığı Cihangir semtine veda eden Demir, Sarıyer'deki bir siteye taşındı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisinde yeni gelişme - Resim : 3

  • Demir, geçtiğimiz aylarda evine hırsız giren sevgilisi Afra Saraçoğlu ile birlikte taşındığı da gelen dedikodular arasında...
  • Hatta evine hırsız girmesiyle bir hayli tedirgin olan Saraçoğlu'nun da Sarıyer'deki evi çok beğendiği de konuşuluyor.
Aleyna ve Yunus Emre'nin samimi hallerinden sonra Beria her şeyi sildi! Halil Serbest 'Bergen' davasını kaybetti Küçük oyuncu değişimiyle gündem oldu Mabel Matiz'den Lan