Asker kaçağı Mükremin Gezgin'e sürpriz evlenme teklifi

Mükremin Gezgin, sosyal medyada asker kaçağı videosuyla gündeme gelmiş , hakkında yakalama emri çıkarılmıştı. Ancak bu tartışmalı dönemde Gezgin beklenmedik bir duruma daha imza attı.

Sosyal medya platformu Tiktok'ta yarattığı hamile kurgusuyla milyonlarca takipçiye ulaşan son olarak asker kaçağı videosuyla da gündeme gelen ve hakkında yakalama emri bulunan Mükremin Gezgin, beklenmedik bir dönüm noktasına tanıklık etti. Gezgin, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisinden evlilik teklifi aldı.

Asker kaçağı Mükremin Gezgin'e sürpriz evlenme teklifi - Resim : 1

ASKER KAÇAĞI OLARAK ARANIYORDU

Sahte hamilelik videosuyla ünlenen ve herkesin konuştuğu bir isim haline gelen Mükremin Gezgin, sosyal medya üzerinden paylaştığı söylemleri ve hayat tarzıyla Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline geldi. Gezgin bir çevirme sırasında asker kaçağı çıktığını açıklamıştı. Kendini kadın olarak hissettiğini belirten ve askere gitmek istemediğini belirten Mükremin Gezgin çeşitli başvurular ve raporlar alarak askerden muaf olmaya çalışmış, GBT kontrolü sırasında askerlik olayının iptal olmadığını fark eden Mükremin Gezgin, askere gitmesi gerektiğini gözyaşları içerisinde sosyal medyadan paylaşmıştı.

Asker kaçağı Mükremin Gezgin'e sürpriz evlenme teklifi - Resim : 2

Ancak tüm bu tartışmalar arasında Gezgin, sevgilisinin kendisine evlilik teklif ettiği anı sosyal medya  hesabından paylaştı. Videoda, romantik bir ortamda geçen anların ardından Çelebi'nin kendisine yönelttiği evlilik teklifiyle Gezgin'in şaşkınlığı ve mutluluğu yansıdı.

Sosyal medyaya yansıyan görüntüler sonrası açıklama yapan Mükremin Gezgin şu sözleri söyledi

BENİM KOCAM ENGİN POLAT GİBİ

Benim eşimin Şırnak'ta üç tane oteli var. Kastamonu'da iki tane oteli var. İstanbul'da iki tane rezidansı, binaları var. Ben normalde şöhretimi, her şeyimi gösterebilirdim. Benim kocam zengin, Dilan Polat gibi video çekebilirdim bu çok kolay bir şey. Engin Polat çok trilyonluksa, Mükremin Gezgin'in de kocası da çok trilyonluktu ama ben kimseye kendimi sergilemedim. Sizler gidip kiralık uçaklarda videolar çekersiniz ama ben kocam bana uşak alır. Konuşulacak çok şey var. Kimse kimseye konuşmasın, benim kocam trilyonluk biri ben kendimi her şekilde gösteririm. Gerek yok ben seviyorum bu kadar basit
Yılmaz Erdoğan'dan Cansu Taşkın açıklaması Ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı Hadise'den frikik ayarı Sinem Kobal'dan karizmayı arşa çıkaran kareler! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu yanyana