BDDK Seçil Erzan hakkında flaş bir karar aldı! Telefonu yeniden incelenecek

Yüksek kar kazançlı özel ve güvenilir fon vaadi ile içlerinde Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de olduğu bir çok kişiyi hemen hemen 25 milyon dolar dolandırdığı öne sürülen banka şube müdürü Seçil Erzan' davası gündemdeki yerini koruyor. Futbolda fon vurgunu davası kapsamında yargılanan ve hakkında 252 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan'ın telefon kayıtları, BDDK tarafından incelenecek.

BDDK Seçil Erzan hakkında flaş bir karar aldı! Telefonu yeniden incelenecek
  • Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın hayali fon yaratarak futbolcu ve iş insanlarını dolandırdığı dava günlerdir gündemde. 

BDDK Seçil Erzan hakkında flaş bir karar aldı! Telefonu yeniden incelenecek - Resim : 1

  • Futbol dünyasına damga vuran bankacı Erzan'ın yüksek kâr vadettiği futbolcular, milyon dolarlar kaybetti.
  • Bu isimlerin arasında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Semih Kaya, Emre Çolak, Selçuk İnan, Fatih Terim ve ailesi yer alıyor.

BDDK Seçil Erzan hakkında flaş bir karar aldı! Telefonu yeniden incelenecek - Resim : 2

  • Konuya ilişkin soruşturma ise devam ediyor.
  • Geçtiğimiz günlerde görülen davada Erzan ile Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu mahkemede yüzleşti.

BDDK Seçil Erzan hakkında flaş bir karar aldı! Telefonu yeniden incelenecek - Resim : 3

  • Bir kez daha ertelenen davanın ardından gözler 5. duruşmaya çevrildi.

BDDK'DAN SAVCILIĞA YAZI

  • İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılama dosyasına, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK) İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen cevap yazısı da eklendi.

BDDK Seçil Erzan hakkında flaş bir karar aldı! Telefonu yeniden incelenecek - Resim : 4

  • Yazıda, dava aşamasında ortaya çıkan bilgi ve belgeler ile müştekilerin iddia ettikleri suçlamalar kapsamında yeni bir inceleme yapılmasının gerekli olduğu kaydedildi.

BDDK Seçil Erzan hakkında flaş bir karar aldı! Telefonu yeniden incelenecek - Resim : 5

ERZAN'IN TELEFONU İNCELENECEK

  • BDDK'nın, "Seçil Erzan'ın WhatsApp üzerinden, başta banka görevlileriyle yaptığı yazışmalarının ve varsa telefon tape kayıtlarının kurumumuzca yürütülen inceleme açısından oldukça kritik önem taşıyabileceği değerlendirilmiştir." ifadelerini kullandığı yazıda, Erzan'ın yazışma dökümünün, kurumun görevlendirdiği ilgili kişilere gönderilmesi talep edildi.

BDDK Seçil Erzan hakkında flaş bir karar aldı! Telefonu yeniden incelenecek - Resim : 6

Emekli olan Yıldız Tilbe'den maaş isyanı: Eskiden emekli olanlar bir ev bir araba alırlardı Özkan Uğur'un eşinden 'MF' tepkisi Banu Parlak'ın köpeği Drago'nın öldürdüğü Leo isimli köpek toprağa verildi Evrim Keklik'ten Aleyna isyanı! "Bir kadın olarak bundan çok rahatsızım"