Beste Açar açıkladı! Ünlü sanatçı Kayahan'ın hayatı film oluyor

Usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, katıldığı bir canlı yayında babasının hayatının film olacağını söyledi. Acar açıklamasında, "Filmin hikayesi ortaya çıktı şimdi de yapımcılarla görüşüyoruz. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız." dedi.

Beste Açar açıkladı! Ünlü sanatçı Kayahan'ın hayatı film oluyor

Kayahan'ın hayatını anlatan bir film çekileceği duyurulmuştu, sanatçının kızı Beste Açar film hakkındaki, görüşlerini paylaştı.

Aramızda Kalmasın'a konuşan Açar, filmde yer almasını düşündüğü isimleri açıkladı.
Açar, "Filmin hikayesi ortaya çıktı şimdi de yapımcılarla görüşüyoruz. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız. 1969 ile 1990 yılları arasındaki babamı anlatacağız. Nasıl Kayahan oldu ve hangi yollardan geçtiğini kimse bilmiyor" dedi.

Beste Açar açıkladı! Ünlü sanatçı Kayahan'ın hayatı film oluyor - Resim : 1

BESTE AÇAR'I KİM CANLANDIRACAK

Eda Ece'yi çok beğendiğini dile getiren Beste Açar "Onun kişiliğini çok seviyorum. Duruşunu, doğalığını çok seviyorum. Oyunculuğuna bayılıyorum. Eğer olursa ona bir teklif gidecek bizim tarafımızdan. Kabul ederse beni oynamasını çok isterim" ifadelerini kullandı.

Beste Açar açıkladı! Ünlü sanatçı Kayahan'ın hayatı film oluyor - Resim : 2

KAYAHAN'I KİM CANLANDIRACAK?

Açar, "Babam için daha ‘tamam’ dediğimiz biri yok ama Yiğit Kirazcı diye düşünmüştük aslında. Çenesinde gamze olması, saçlarının kıvırcık ve zayıf olmasıyla babamın gençlik hallerini andırıyor. Taner Ölmez de olabilir. İpek Açar Kömürcü de projeden haberdar" dedi.
Sanatçı Kayahan 3 Nisan 2015'te hayatını kaybetti.

Beste Açar açıkladı! Ünlü sanatçı Kayahan'ın hayatı film oluyor - Resim : 3
Yiğit Kirazcı
Beste Açar açıkladı! Ünlü sanatçı Kayahan'ın hayatı film oluyor - Resim : 4
Taner Ölmez
Mustafa Topaloğlu'ndan 'uzay' paylaşımı Adil Yıldırım'dan ilişki sırları Estetikleriyle gündem olmuştu! Mika Can Raun'dan romantik poz Hazar Ergüçlü'nün bölüm başı alacağı ücret belli oldu