Buket Aydın, 4. Uluslararası Zirve Ödülleri'nde 'Yılın Zirvedeki Moderatörü' ödülünü aldı

4. Uluslararası Zirve Ödülleri Cahide Palas'ta sahiplerini buldu. Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın 'Yılın Zirvedeki Moderatörü' ödülünü aldı.

  • Pars International Medya tarafından düzenlenen yılın en iyilerinin ödüllendirildiği 4. Uluslararası Zirve Ödülleri Cahide Palas'ta sahiplerini buldu.

Buket Aydın, 4. Uluslararası Zirve Ödülleri'nde 'Yılın Zirvedeki Moderatörü' ödülünü aldı - Resim : 1

  • Saba Tümer, Ivana Sert ve Tayyar Işıksaçan'ın sunumuyla gerçekleştirilen gecede Belarus'un ünlü sanatçısı Napoli ve harika performansıyla Derya Uluğ sahne aldı.

Buket Aydın, 4. Uluslararası Zirve Ödülleri'nde 'Yılın Zirvedeki Moderatörü' ödülünü aldı - Resim : 2

YILIN ZİRVEDEKİ MODERATÖRÜ

  • Sanat-cemiyet-spor ve medya dünyasından önemli isimlerin katıldığı gecede Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın da ödül aldı.

Buket Aydın, 4. Uluslararası Zirve Ödülleri'nde 'Yılın Zirvedeki Moderatörü' ödülünü aldı - Resim : 3

  • Buket Aydın, 'Yılın Zirvedeki Moderatörü' ödülüne layık görüldü.

"BU ÖDÜLÜ ÖZGÜRCE SESİNİ DUYURMAK İSTEYEN GAZETECİLER İÇİN ALIYORUM"

  • Ödülünü alan Aydın, "Ben bir kuruma teşekkür etmeyeceğim. Çokça ayrıştığımız bu günlerde gazetecileri bile ayrıştırıyoruz. Ancak gazeteciler olmasa haber alamayız. O yüzden bütün platformlarda yayın yapan özgür sesini duyuran ve daha özgürce sesini duyurmak isteyen tüm arkadaşlarım için alıyorum bu ödülü." dedi.

Buket Aydın, 4. Uluslararası Zirve Ödülleri'nde 'Yılın Zirvedeki Moderatörü' ödülünü aldı - Resim : 4

Oteli karıştırıp iç çamaşırıyla sokağa çıktı Murat Yıldırım 'Teşkilat'a veda ediyor Ünlü Senaristten 'Kurtlar Vadisi' cevabı Seçil Erzan'a ceza yağıyor: 275 yıl hapsi istendi!