Cem Adrian'ın depremden etkilenen insanların anısına çıkardığı ve tüm geliri bağışladığı 'Hüküm' şarkısı yayınlandı

6 Şubat günü meydana gelen depremler binlerce insanın canına mal olurken milyonların da kalbinde yaralar açtı. Yurdunun insanını unutmayan şarkıcı Cem Adrian ve kamança sanatçısı Mark Eliyahu'nun depremden etkilenen insanların anısına yaptıkları "Hüküm" şarkısı Youtube izlenme ve diğer tüm mecralarda tüm dinlenme gelirleri "sonsuza dek" depremzedelere kullanılması üzere yayınlandı.

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden 11 il etkilendi. Üzerinden 7 hafta geçmesine rağmen yaralar sarılmaya devam ediyor.

Neredeyse 50 bin insanın hayatını kaybettiği büyük felaket gerek tüm yurdu gerekse tüm dünyayı yaraladı. Dört bir yandan yardımların ulaştırılması için seferber olunduğu asrın felaketinin etkileri unutulamıyor.  

Şarkıcı Cem Adrian ve kamança sanatçısı Mark Eliyahu'nun depremden etkilenen insanların anısına yaptıkları şarkı yayınlandı.

SONSUZA DEK DEPREMZEDELER İÇİN
Adrian, geliri sonsuza dek depremden etkilenenler için kullanılacak özel şarkısı "Hüküm"ü, Umuttan Çocuklar Derneği'nin Youtube hesabında yayınladı.

Sanatçıların sosyal medya hesaplarından duyurduğu şarkıya, hayranları tarafından teşekkür mesajları yağdı.

KALBE DOKUNAN SÖZLERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Cem Adrian, Instagram hesabında yayınladığı mesajda "İçimden gelen her şeyi üzerine yazdım. Şarkıyı Mark'a gönderip içinde onun da olmasını istediğimi söyledim. Sanki bunu bu halka borçluyduk, bizi hep bağrına basan o insanlara. Bu şarkıyı yazmaya, çalmaya, söylemeye. Yaralı, kalbi kırık, acılı halkım. Sizi ne unutacağız, ne de unutturacağız. Sonsuza dek, söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

ŞARKININ SÖZLERİ İSE ŞU ŞEKİLDE;
Sessizlik
Sessizlik
Sessizlik çınlıyor sokaklarında....

Bir ışık...
Bir ışık...
Bir ışık daha sönüyor ocaklarında...

Varmıdır bir bildiği...
Yokmudur hiç çaresi...
Bu hak değil...
Hüküm değil...

Duymuyor mu hiç bizi
Kör mü artık gözleri

Bu Kader değil.
Kader değil....

Yıkılıyor hayat!
Kırılıyor zaman!
Devriliyor üstümüze
Duvar değil bir insan...

Direniyor umut!
Dayanıyor karanlığa...
Filizlenip yükseliyor
Bir çocuğun avucunda.