Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesinden duygusal paylaşım

6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, duygulandıran bir paylaşım yaptı. Taha'nın doğum günü vesilesiye, "Cennet kokulum, ben daha size doyamadım" notunu düştü.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesinden duygusal paylaşım

6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz'ın oğlunun doğum günü vesilesiyle yaptığı paylaşım duygulandırdı. Duymaz, "Cennet kokulum" notunu düştü.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesinden duygusal paylaşım - Resim : 1

20.YAŞ GÜNÜ

Hazırladığı yemeklerle birlikte fenomen olan Taha Duymaz, Hatay'da yaşıyordu ve Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybetmişti. 3 çocuğunu da kaybeden anne Meryem Duymaz'ın acısı dinmiyor. Anne Duymaz, oğlu Taha'nın 20.yaş gününde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duygulandırdı. 

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesinden duygusal paylaşım - Resim : 2

"CENNET KOKULUM"

Anne Duymaz paylaşımında, "Cennet kokulum, ben daha size doyamadım. Annen sana doyamadı. Seni çok özlüyorum yavrum. Seni Rabbim bana hediye etti. Doğum günün kutlu olsun annem. İçimde sönmeyen bir ateş bırakıp gittiniz. Doğum günün kutlu olsun Taha'm" ifadelerini kullandı.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesinden duygusal paylaşım - Resim : 3
İşte o paylaşım
Kahramanmaraş Hatay deprem Taha Duymaz
Hande Sarıoğlu tacize uğradı Berdan Mardini'den pembe takım elbiseli poz Cenaze programı belli oldu CZN Burak Taha'nın emanetine sahip çıktı! "Helal olsun"