Ebru Gündeş hamile! Magazin sayfaları Haberet'ten öğrendi

Ebru Gündeş'in ani bir şekilde evlenme kararı alması herkesi şoke etmişti. Olayın perde arkasını Haberet Youtube kanalında anlatan Gazeteci Tayyar Işıksaçan, Ebru Gündeş'in hamile olduğunu duyurmuştu. Magazin sayfaları ise Haberet'in haftalar öncesinde verdiği bu haberi, kendileri ulaşmış gibi tekrar yayına aldılar. İşte Ebru Gündeş haberleri...

Haberet, kendine has tarzı ve güçlü sesiyle milyonların gönlünde taht kuran şarkıcı Ebru Gündeş hakkında, geçtiğimiz günlerde bomba bir bilgiye ulaşmış, Gündeş'in iş insanı Murat Özdemir ile evleneceğini yazmıştı. 

  • Ani bir kararla beklenen tarihten önce evlenen Ebru Gündeş'in neden bu kadar acele davrandığı merak edilirken Haberet, bir bombayı daha patlatmıştı. 
  • Ebru Gündeş'in hamile olduğu için bu kadar çabuk evlendiğini Haberet Youtube kanalında editör Gamze Tamer'e anlatan Gazeteci Tayyar Işıksaçan şu ifadeleri kullanmıştı:
"Ebru'nun bu kadar erken evlenmesi arkadaşlarını şaşkına çevirdi. Ramazan ayından sonra evlenmesini bekliyorduk. Fakat aldığım bilgiler doğrultusunda bu evliliğin bu kadar ani olmasının nedeni ise Ebru Gündeş'in hamile olması. Hatta Ebru'nun nikahına gidemeyen bir arkadaşı bana 'Çocuk için bu kadar acele etmeye ne gerek vardı ki?' dedi."
  • Haberet'in haftalar öncesinde verdiği bu bilgileri magazin sayfaları ise yeni yeni, kendi haberleriymiş gibi yayına aldılar. 

Ebru Gündeş hamile! Magazin sayfaları Haberet'ten öğrendi - Resim : 3

 

 

 

 

Kaynak: haberet.com

Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerinin odasını paylaştı Özkan Uğur'suz ilk konser! Duygusal anlar yaşandı Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, 2. eleme adayı kim oldu? Bekar Gezelim parçasıyla damga vurdular! Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir yaşamını yitirdi