Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Mahkemeden eski nişanlıya takipsizlik...

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, iş insanı Burak Kalfa ile 2022'de nişanlanmış 16 gün sonra ise ikili yollarını ayırmıştı. Temmuz 2023'te eski nişanlısı Burak Kalfa'dan şikayetçi olan Tuğçe Tayfur'a kötü haber mahkemeden geldi. Kalfa'ya takipsizlik kararı verildi.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Mahkemeden eski nişanlıya takipsizlik...

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, iş insanı Burak Kalfa ile 2022'de nişanlanmıştı. 16 gün sonra ise ikili yollarını ayırmıştı. Şimdilerde Muhammet Aydın ile evli, bebek bekleyen Tuğçe Tayfur, Temmuz 2023'te eski nişanlısı Burak Kalfa'dan şikayetçi olmuştu.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Mahkemeden eski nişanlıya takipsizlik... - Resim : 1

İddiaya göre Kalfa, Tuğçe Tayfur'u hakaret ve tehdit içerikli mesajları yaymakla ve madde kullanımı yüzünden oğlunun velayetini kaybedeceği yönünde şantajda bulunuyordu.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Mahkemeden eski nişanlıya takipsizlik... - Resim : 2

ESKİ NİŞANLIYA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Tuğçe Tayfur bunun üzerine 'Hakaret', 'Tehdit' ve 'Şantaj' suç duyurusunda bulunan Tayfur, eski nişanlısının cezalandırılmasını istedi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Burak Kalfa, mesajları gönderen numaranın kendisine ait olmadığını, kullandığı sosyal medya kullanıcı adını savcılığa bildirerek suçlamaları reddetmişti. Geçtiğimiz günler Kalfa, şantaj suçundan yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı almıştı.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Mahkemeden eski nişanlıya takipsizlik... - Resim : 3

TÜM SUÇLARDAN TAKİPSİZLİK ALDI

Hakaret ve tehdit yönünden yürütülen soruşturma sonunda da Kalfa hakkında delil yetersizliğinden takipsizlik kararı verildi. Kararda, bahse konu sosyal medya hesabının kim tarafından kullanıldığının tespitinin mümkün olmadığı belirtildi.

Cem Yılmaz açtı ağzını yumdu gözünü Kerimcan Durmaz çok değişti Duygu'dan merak uyandıran açıklama: Birinci bölüm bitti ikinci bölüm geliyor 90'lı yılların efsane isminden seçim yorumu