Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e olay sözler! 'Dedeme masaj yapıyorum'

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan, TikTok'ta canlı yayın açtı. Evlerinde pijamalarıyla oturan ikiliden Ceylan, Erbil'in sırtına masaj yaparken; "Dedeme masaj yapıyorum" deyince sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e olay sözler! 'Dedeme masaj yapıyorum'

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aşkı bir dargın bir barışık sürüyor. Son olarak masaj sırasında canlı yayın açan çiftten Ceylan'ın sevgilisine 'dede' deyince sosyal medya yıkıldı..

Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e olay sözler! 'Dedeme masaj yapıyorum' - Resim : 1

Mehmet Ali Erbil ile yayın açan Gülseren Ceylan, "Dedeme masaj yapıyorum" dedi. Bu sözleri duyunca kısa süreli bir şok geçiren Mehmet Ali Erbil ise "Hadiii, iki gözümün çiçeği" şeklinde konuştu.

Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e olay sözler! 'Dedeme masaj yapıyorum' - Resim : 2

CİNSELLİK AÇIKLAMASI GÜNDEM OLMUŞTU: "ANDROPOZA GİRMEDİM"

Erbil geçtiğimiz aylarda "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" demişti.

Murat Dalkılıç neden Michael Jackson'a benzetildi? Dikkat çeken bir paylaşım yaptı Hande Erçel'den ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap Gece kulübünde ihanete uğradı! ortalığı birbirine kattı