İnci Taneleri'nde Hazal Ergüçlü'nün pavyon dansı olay olmuştu... Sincanlı Erkal'dan samimi itiraf geldi!

İnci Taneleri'nde Hazal Ergüçlü'nün pavyon dansı olay olmuştu. Sincanlı Erkal olarak tanınan şarkıcı Erkal Sonel'den samimi itiraf geldi. Sonel açıklamasında, "Şarkım bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı" dedi.

İnci Taneleri'nde Hazal Ergüçlü'nün pavyon dansı olay olmuştu...  Sincanlı Erkal'dan samimi itiraf geldi!

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı 'İnci Taneleri' dizisinin ikinci tanıtım fragmanı, 26 milyonun üzerinde izlendi. Tanıtımda oyuncu Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı pavyon sahnesi ve Sincanlı Erkal olarak tanınan şarkıcı Erkal Sonel'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı sosyal medyada gündem oldu. 

İnci Taneleri'nde Hazal Ergüçlü'nün pavyon dansı olay olmuştu...  Sincanlı Erkal'dan samimi itiraf geldi! - Resim : 1

HER YERDEN MESAJ VE TELEFONLAR GELİYOR"

Şarkının gündem olmasının ardından konuşan Sincanlı Erkal, "Ben bile şok oldum. Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı. Gerçekten arayan arayana... Hollanda’dan, Belçika’dan, Danimarka’dan... Her yerden mesaj ve telefonlar geliyor" ifadelerini kullandı. 

İnci Taneleri'nde Hazal Ergüçlü'nün pavyon dansı olay olmuştu...  Sincanlı Erkal'dan samimi itiraf geldi! - Resim : 2

İşçileri döven şarkıcı Ferman Toprak gözaltına alındı Çıplak görüntüleri gündem olmuştu! "Tacize uğradım" Usta oyuncu hayatını kaybetti Ünlü oyuncuya sevindiren haber!