Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya Aile dizisi sevişme sahnesi

Show TV'de seyirciyle buluşan Aile dizisinin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya paylaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ dizide Aslan karakterini canlandırırken Serenay Sarıkaya'da Devin karakterini oyunuyor. Son olarak dizinini yeni sezonuna Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın sevişme sahnesi sosyal medyaya damga vurdu. Devin ve Aslan'ın sevişme sahnesine yorum yağarken kullanıcılar Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'e sabır diledi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisindeki sevişme sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar sıklıkla Başak Dizer'e sabır dilerken, Tatlıtuğ'un bu hallerini Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül karakterine benzettiler...

‘Aile’ dizisi geçen akşam yeni sezonuyla sevenleriyle buluştu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı başrollerinde buluşturan diziye Aslan ve Devin’in sevişme sahnesi damga vurdu.

Show Tv'nin sevilen dizisi Aile ikinci sezonu ile önceki akşam izleyiciyle hasretini giderdi.

DEVİN VE ASLAN'IN SEVİŞME SAHNESİ GÜNDEM OLDU

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat işler'in yer aldığı Aile dizisinde Devin ile Aslan'in ateşli sevişme sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

İlk sezonun final bölümünde, hamile olduğunu öğrenen Devin’in bunu Aslan'a açıklaması ve Aslan'ın evlatlık olduğunu öğrenmesi heyecanı dorukta bırakmıştı.