MasterChef AllStar'da kim elendi, kim gitti? 17 Eylül 2023 MasterChef'e veda eden isim

MasterChef AllStar'da kim elendi belli oldu. Sevilen yarışmada onuncu haftanın eleme adayları 7 yarışmacı, potadan çıkabilmek için kıyasıya mücadele etti. Peki, şefler MasterChef AllStar eleme geceisnde hangi yemekleri istedi? MasterChef eleme adayları kimlerdi? MasterChef'te kim elendi? İşte son bölümde yaşananlar...

MasterChef AllStar'da kim elendi, kim gitti? 17 Eylül 2023 MasterChef'e veda eden isim

MasterChef AllStar'da yarışmaya veda eden isim belli oldu. 17 Eylül Pazar akşamı ekrana gelen MasterChef'in 91. bölümünde eleme gecesi ekrana geldi. Potaya giren yedi yarışmacı Barbaros, Eda, Gamze, Dilara, Sergen, Ayaz ve Sefa, istenilen yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. İki turlu eleme gecesinde gecenin en başarısız tabağını hazırlayan isim MasterChef'ten elendi. İşte MasterChef Türkiye eleme gecesi detayları...

MasterChef AllStar'da kim elendi, kim gitti? 17 Eylül 2023 MasterChef'e veda eden isim - Resim : 1

MASTERCHEF ALLSTAR ELEME GECESİ

MasterChef AllStar'ın onuncu haftasında takım oyunları sonrasında potaya girenler; Barbaros, Eda, Gamze, Dilara, Sergen, Ayaz idi. Bireysel oyun sonrasında 7. eleme adayı Sefa oldu. İlk turda şefler, pikan cevizi ve kekik ile yaratıcı bir tabak çıkarmalarını istedi. Verilen 45 dakikalık süre sonunda tabaklar, değerlendirme için şeflere sundu. Şeflerin ilk turda başarılı bulduğu isimler Barbaros, Sergen ve Dilara oldu.

MasterChef AllStar'da kim elendi, kim gitti? 17 Eylül 2023 MasterChef'e veda eden isim - Resim : 2

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye eleme gecesinde ikinci tura Ayaz, Sefa, Gamze ve Eda kaldı. İkinci turda istenilen yemek Mehmet şefin imza tabağı tavuklu ciğer mousse oldu. Bu yemek için 50 dakika süre verildi. Süre sonunda şefler, hazırlanan tabakların tadımı sonrasında kararını verdi. İkinci turda gecenin en başarısız tabağını hazırlayan Gamze, MasterChef'ten elendi.

MasterChef Türkiye
Kanye West ve eşi Bianca Censori Türk döneri için sıra bekledi Arda Turan'dan Terim'e ilginç laf Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Doğukan Manço kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar'da kimler var? Survivor 2024 yarışmacıları kimler?