Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya tepki

Ünlü programcı Mehmet Ali Erbil, yapımcı ve İngiltere'den Hull City kulübünün sahibi Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. Erbil, “50 yıldır ekran önündeyim hiçbir şeyim yok. Acun bizimle röportaj yapmak için beklerdi, şimdi kanalları, futbol kulüpleri var, bu nasıl oluyor anlamadım.” dedi.

Ünlü programcı Mehmet Ali Erbil, yapımcı Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. Bir yanında Ilıcalı'ya seslenen Erbil, “50 yıldır ekran önündeyim hiçbir şeyim yok. Acun bizimle röportaj yapmak için beklerdi, şimdi kanalları, futbol kulüpleri var, bu nasıl oluyor anlamadım.” dedi.

  • 'Bak Burası Çok Önemli' programına özel röportaj veren Erbil, bu röportajında Acun Ilıcalı hakkında da konuştu. Erbil, önce yeniden çekilecek olan ve sunucusunun Cem Davran olması beklenen Çarkıfelek'ten bahsederek "Cem Davran bir Mehmet Ali Erbil edemez" yorumunu yaptı.

Erbil, katıldığı programda Acun Ilıcalı'ya da gönderme yaptı. Erbil şu sözlerle Acun Ilıcalı'ya şu sözleri söyledi:

"Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu. 3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanal, 1 dijital platform, İngiltere'de 2 futbol takımı, 2 özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri... Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var.
  • Mehmet Ali Erbil'in bu sözleri sosyal medyada viral oldu.
Acun Ilıcalı
Ünlü yönetmenin ailesinden Zafer Algöz'e tepki Şampiyonlar ligindeki fenomenler için harekete geçildi Volkan Demirel ve eşi sokak fotoğrafçısını kırmadı Nurgül Yeşilçay Athena Gökhan'a öfke kustu!