Merve Özbey güvenlik gerekçesiyle konsere çıkmadı! Belediye başkanı çok öfkelendi

Merve Özbey, Çanakkale'nin Biga ilçesinde düzenlenen Karabiga Priapos Deniz Festivali'ndeki konserine güvenlik gerekçesiyle çıkmadı. Belediye Başkanı Ahmet Elbi, bu durumu "akıl tutulması" olarak nitelendirirken, Özbey’in avukatı sahnedeki ciddi güvenlik eksikliklerine dikkat çekti.

Merve Özbey güvenlik gerekçesiyle konsere çıkmadı! Belediye başkanı çok öfkelendi
  • Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Belde Belediyesi tarafından düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali'nde, ünlü şarkıcı Merve Özbey'in vereceği konser iptal oldu.
  • üçlü sesi ve tarzıyla tanınan Özbey, sahneye çıkmadan önce gerekli güvenlik önlemlerinin alınmadığını belirterek konserden çekildi. Bu karar, Belediye Başkanı Ahmet Elbi'nin sert tepkisine neden oldu.
  • Elbi, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Karabiga Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz Merve Özbey konseri, şarkıcının 'güvenlik' gerekçesiyle sahneye çıkmaması ve şehrimizi terk etmesi nedeniyle iptal olmuştur. Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı ilk duyuruda Belediyemizi suçlamış ancak hatasının farkına vararak paylaşımını silip organizatör firmayı hedef göstermiştir,” ifadelerini kullandı.
  • Özbey’in avukatı aracılığıyla yapılan açıklamada ise sahnenin ciddi güvenlik eksiklikleri barındırdığı belirtildi. “Müvekkilimiz Merve Özbey hakkında kamuoyunu meşgul eden asılsız iddialar nedeniyle bu açıklamanın yapılması zarureti doğmuştur. Konser alanında yapılan incelemelerde, sahneyi ayakta tutan sütunların kırık ve bantlanmış olduğu, elektrik kablolarının gelişigüzel sarkıtıldığı tespit edilmiştir,” denildi.
  • Avukat, teknik eksikliklerin giderilmesi için yapılan tüm girişimlere rağmen sonuç alınamadığını belirterek, “Müvekkilimiz, yaşanması muhtemel tüm tehlikelerin önüne geçmek ve kendisi dahil tüm ekibinin ve izleyicilerin sağlığını korumak adına konser alanından ayrılmak zorunda kalmıştır. Bu, Merve Özbey’in ilk konsere çıkamayışıdır,” dedi.
  • Elbi’nin suçlamalarına karşı hukuki süreç başlatılacağını belirten avukatlık bürosu, “Müvekkilimizin tüm yasal haklarını hukuki zeminde sonuna kadar savunacağız. Tüm hakaret ve karalama niteliğindeki beyanlar ve paylaşımlar için cezai süreç başlatılacaktır,” ifadelerini kullandı.
Filiz Akın'a yasak geldi! Sıla Doğu tahliye olduktan sonra lüks aracıyla görüntülendi Özkan Uğur'un ölümünün üzerinden 1 yıl geçti Aslı Enver'in çocuğu 1 yaşına bastı