Bugün Müge Anlı'da neler olacak? Canlı izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor. Müge Anlı, programa başvuran kişilerin sorunlarına çözüm arıyor, kayıp kişileri bulmaya, cinayetleri çözmeye çalışıyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 24 Mart Cuma günü neler yaşanacak? Kayıp Döndü Boztepe bulunabilecek mi? Döndü Boztepe öldürüldü mü? Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayını bağlantısı haberimizde.

Bugün Müge Anlı'da neler olacak? Canlı izle

Ekranların en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, vatandaşların sesi oluyor. Kayıp kişiler, fail meçhul cinayetler, dolandırıcılıklar Müge Anlı'da işleniyor, tanık ve sanıkların sert tartışmaları ekrana geliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında. Son bölümde Döndü Boztepe vakası incelenmeye devam edildi. Kayıp Döndü Boztepe'nin çocukluk aşkı ile kaçtığı iddiaları gündeme geldi. 24 Mart Cuma Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler yaşanacak merak ediliyor. İşte Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayın detayları...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI CANLI İZLE

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Davullu zurnalı düğün yapılıp, nikahı kıyılmayan Eda Yılmaz canlı yayında annesiyle yüzleşti. Sevgilisi İsmail'in ailesiyle kalmak istediğini söyleyen Eda Yılmaz ailesine geri dönecek mi? Eda Yılmaz kaçtığı sevgilisi İsmail ile nasıl tanıştıklarını anlattı. İsmail'in peşinden koşması için türlü oyunlar oynadığını söyleyen Eda Yılmaz, izleyicileri şoke ettti.

2000 yılında 3 yaşındayken ayrıldığı annesi Emine Kurtları'ı arayan 26 yaşındaki Dilek Yılmaz, Müge Anlı'dan yardım istedi. Yıllardır annesine hasret büyüdüğünü söyleyen Dilek Yılmaz, babasını söylediği gibi annesinin onu terk mi ettiğini öğrenmek istiyor.

Döndü Boztepe'nin kaybında cinayet şüphesi artmaya devam ediyor. Annesi yaşındaki kadını taciz ettiği iddia edilen Mehmet Tunç, Döndü Boztepe'nin çocukluk aşkı Mevlüt Eryılmaz ile yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Tunç, Mevlüt ile Döndü'yü birlikte gördüğünü ama tehdit edildiğini söyledi.

Ünlülerden Muharrem İnce'ye tepki! Bugün Müge Anlı'da neler olacak? Canlı izle WhatsApp ve Meta'ya 2 milyon lira ceza İsveç ve Finlandiya'ya satılan ilk Türk dizisi: Yalı Çapkını!