Müge Anlı ile Dilan Polat polemiğe girdi! Anlı, her fırsatta lüks hayatını paylaşan Dilan Polat'a gönderme yaptı, Polat yine gösterişli bir yanıt verdi | VİDEO

Müge Anlı 13 gündür kayıp olarak aranan kadının ve iki kızın konusunu işlerken Dilan Polat'ın videosunu gördü. Kadının kocasını, Dilan Polat'a sık sık kırmızı güller ve altın alarak sürpriz yapan kocası Engin Polat'la kıyaslayarak evi terk ettiği ortaya çıkınca Anlı kendini tutamadı. "Kocam böyle bir avuç altın getirse hayatta göstermem" diyen Müge Anlı'ya Dilan Polat'tan yanıt gecikmedi. Altınlarını toplayıp boynuna takan Dilan Polat peş peşe çektiği videolarla Anlı'ya laf üstüne laf gönderdi.

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni bir polemik başladı.

İsmi söylenir söylenmez akla; kırmızı güller, altınlar, dolarlar ve lüküs yaşantı getiren Dilan Polat, programda geçen konuyla birlikte yeniden gündem oldu.

Daha önce bir günde 800 bin TL harcadığını açıklayarak gündem olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, bu kez bir ailenin tartışma konusu olmuştu.

Bir kadın Polat'ın lüks yaşantısını ve eşinin aldığı hediyeleri görünce, eşinden de aynı ilgiyi beklemiş, bu sefer de o ilgiyi göremeyince kızını da alarak evi terk etmişti.

Müge Anlı, hikayeyi görünce Dilan Polat'ın videolarını izledi.

Anlı, gördükleri karşısında sessizliğini koruyamayarak Dilan Polat ismini telaffuz etmeden "Kocam böyle bir avuç altın getirse hayatta göstermem nazar değecek bir de o da kıymete binecek 'baksana bu adam herkese çil çil altın verecek' diye sıraya dizilecekler" yorumunu yaptı.

DİLAN POLAT'TAN KİNAYELİ YANITLAR
Dilan Polat ise bu sözlere sessiz kalmayarak, Instagram hesabından çektiği videolarla Anlı için açtı ağzını yumdu gözünü.

"BEN DİLAN POLAT, 120 ŞUBE SAHİBİYİM"
Boynuna elinin altında ne kadar altın varsa toplayıp takan Polat, "Allah sizin de muhabbetinizi artırsın, ben Dilan Polat 120 şube sahibiyim fenomen değil iş kadınıyım. Bu adam herkese çil çil altın vermiyor 14 senelik karısına hediye ediyor benim de çekmecemde duruyor genelde çalışanlarıma dağıtıyorum" dedi.

"BİR MÜGE ANLI KALMIŞTI"
Dilan Polat ayrıca "Gerçekten bizi konuşmayan bir Müge Anlı kalmıştı" diyerek şaşırtıcı bir cevapta bulundu.

GETİR KURYESİ'NE ALTIN
Gün boyu iğneleyici sözler söylemeye ve videolar çekmeye devam eden Dilan Polat boynundaki altınları da çıkarmadı. Bir ara Getir kuryesine de altın verdi.