Müge Anlı'dan Duygu Nebioğlu'nun isteğine yanıt

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, 2010 yılından beri ulaşamadığı annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Anlı'dan cevap gecikmedi.

Müge Anlı'dan Duygu Nebioğlu'nun isteğine yanıt
  • Geçtiğimiz aylarda 'Metin Akpınar'ın kızıyım' diyerek magazin gündemini sarsan Duygu Nebioğlu çarpıcı açıklamalarda bulunarak şimdi de annesini aramaya başladığını söylemişti.
Müge Anlı'dan Duygu Nebioğlu'nun isteğine yanıt - Resim : 1
Metin Akpınar / Duygu Nebioğlu
  • Metin Akpınar'ın Suphiye Ormancı ile Antalya'daki tek gecelik ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını Günaydın'a anlatmış annesiyle en son 2010 yılında görüştüğünü söylemişti.

Müge Anlı'dan Duygu Nebioğlu'nun isteğine yanıt - Resim : 2

"ANNEMİ BULMAK İÇİN MÜGE ANLI'DAN YARDIM İSTİYORUM"

  • 2010 yılından bu yana annesinden bir daha haber alamadığını söyleyen Nebioğlu, "Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayımlarım ve teyzemlerin üzerinden de ulaşamıyorum" dedi.

Müge Anlı'dan Duygu Nebioğlu'nun isteğine yanıt - Resim : 3

"MÜGE ANLI'YA ÇOK GÜVENİYORUM"

  • Annesinin kendisiyle görüşmek istememesine rağmen kendisinin annesine ulaşmak istediğini kaydeden Nebioğlu, "Annesi öldüğünde Türkiye'ye geldi ama benden gizlediler. Bizimle görüşmek istemiyor. Ben annemi bulmak istiyorum. Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona" ifadelerini kullanmıştı.

Müge Anlı'dan Duygu Nebioğlu'nun isteğine yanıt - Resim : 4

MÜGE ANLI'DAN YANIT GELDİ

  • Müge Anlı, Nebioğlu'nun açıklamalarına kayıtsız kalmayarak "Herkese kapımız açık. Her zaman bekleriz" yanıtını verdi.

Müge Anlı'dan Duygu Nebioğlu'nun isteğine yanıt - Resim : 5

  • Nebioğlu ise Müge Anlı'nın yanıtına karşılık, Instagram hesabından "Beklediğim haber geldi" yorumunda bulundu.

Müge Anlı'dan Duygu Nebioğlu'nun isteğine yanıt - Resim : 6

Kaynak: haberet.com

Arda Turan Seçil Erzan krizini atlattı! Eşi Aslıhan Turan'a aldığı 2.1 milyon Euro'luk... Mahsun Kırmızıgül'den sosyal medyadan yanıtladı Rahmi Koç'un dansı gündemde Yine fenomenler yine kaos