Münevver Karabulut'un katili Cem Gariopğlu'nun kardeşi ile poz veren Nilperi Şahinkaya'dan açıklama

Nilperi Şahinkaya bu defa bambaşka bir mesele ile gündemde. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf kısa sürede gündeme oturdu. Bunun sebebi de Nilperi Şahinkaya'nın, Türkiye'nin yüreğinde kapanmayan bir yara olan Münevver Karabulut'u vahşice öldürmesiyle hafızalara kazınan Cem Garioğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile birlikte poz vermesi. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken Nilperi Şahinkaya'dan da açıklama geldi.

Nilperi Şahinkaya'nın gündeme bomba gibi düşmesinin nedeni ise Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine ile aynı karede yer olması oldu.

Ünlü oyuncunun, Melis Şakak ve Sakine Garipoğlu ile aynı karede yer alması sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Nilperi Şahinkaya'ya olan tepkiler kısa sürede büyümeye başladı. Oldukça kısa bir zaman geçmişti ki ünlü oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA'DAN CEVAP

Sözlerine "Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı." diye başlayan Şahinkaya "hemen cevap vermem lazım" dedi.

Çeşme'de Melis Şakak ile buluştuğunu söyleyen ünlü oyuncu, Sakine Garipoğlu'nun Şakak'ın yanında kalan kişilerden biri olduğunu belirtti.

"SAKİNE'Yİ TANIMIYORUM"

Sakine'yi tanımadığının altını çizen Şahinkaya bu duruma "O kadar bilgili olamadım, kusura bakmayın" sözleriyle de sitemde bulundu.

Mekan çıkışı Melis Şakrak'ın bir ayna bulduğunu ve kendisinin o aynadan bu fotoğrafı çektiğini söyleyen ünlü isimin açıklaması gündem yarattı.

O gün dağıldıktan sonra bir daha Sakine Garipoğlu ile görüşmediğini ifade eden Şahinkaya, kendisini sosyal medyada dahi takip etmediğini söyledi. Son olarak sözlerini "bu kadar çirkenleşemezsiniz'' diyerek bitirdi.