Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlıyor? Şahsiyet dizisi 2. sezon nerede, hangi platformda yayınlanacak?

Şahsiyet dizisi 2. sezonuyla geri dönüyor. Haluk Bilginer'e Emmy ödülü kazandıran Şahsiyet, ilk sezonuyla izlenme rekorları kırmıştı. Çok önceden duyurulan Şahsiyet 2. sezonu uzun süredir merakla bekleniyor. Peki, Şahsiyet 2. sezonu ne zaman, hangi platformdan yayınlanacak?

Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlıyor? Şahsiyet dizisi 2. sezon nerede, hangi platformda yayınlanacak?

Haluk Bilginer'in akıllarda yer bırakan performansıyla Emmy ödülü kazandığı Şahsiyet 2. sezonu, yayıncı platform tarafından duyuruldu. Merakla bekleyenler için Şahsiyet 2. sezon yayın tarihi müjdesi verildi. Peki, Şahsiyet 2. sezon ne zaman, nerede yayınlanacak?

Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlıyor? Şahsiyet dizisi 2. sezon nerede, hangi platformda yayınlanacak? - Resim : 1

ŞAHSİYET 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Şahsiyet 2. sezonu 13 Kasım'da başlıyor.

ŞAHSİYET 2. SEZON NEREDE YAYINLANACAK?

Şahsiyet ilk sezonu Puhu TV'de yayınlanmış, sonradan Show TV'de de verilmişti. 13 Kasım'da başlayacak Şahsiyet 2. sezonu GAİN'de yayınlanacak.

Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlıyor? Şahsiyet dizisi 2. sezon nerede, hangi platformda yayınlanacak? - Resim : 2

ŞAHSİYET 2. SEZON OYUNCULARI

Onur Saylak ve Hakan Günday'ın yeniden yönetmen ve senarist olarak yerlerini aldığı dizinin ikinci sezonunda Haluk Bilginer'e, Erdal Özyağcılar, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Ömer Duran, Nergis Öztürk, Recep Usta, Salih Usta ve Eda Dunisa Şölenci gibi isimler eşlik edecek.

Cumhuriyet'i kutlamadığı iddia edilmişti! Özcan Deniz'den açıklama Bülent Emrah Parlak evli rol arkadaşı Elit Andaç Çam ile sokak ortasında öpüşürken yakalandı! Bilal Hancı Esin Çepni'yi aldattı! İşte Hancı'nın gece kulübünde dudak dudağa görüntüleri Hadise'nin 100. yıl kombini