Sam Asghari'den boşanma kararı alan Britney Spears'den evliliğe veda partisi! Erkeklerin kucağında poz verdi | VİDEO

Bir döneme damga vuran ABD'li pop yıldızı Britney Spears, boşanma evresine girdi. 14 ay süren evliliğini bitirme kararı alan Spears, bunu partiyle kutladı. Önce yatakta üstsüz çektiği bir videosunu paylaşan pop yıldızı sonra da erkeklerle samimi videosunu yayınladı.

5 yıl aşk yaşayan Britney Spears ile Sam Asghari 14 ay önce nikah masasına oturdu.

Evliliklerindeki krizi aşamayan çift boşanma kararı aldı.

Altı yıllık ilişkilerinin ardından evlenen ancak evliliği yürütemeyen 41 yaşındaki şarkıcı ve dansçı Britney Spears ile 29 yaşındaki dansçı Sam Asghari, geçen hafta ortaya çıkan mahkeme belgelerinde boşanma için “uzlaşmaz farklılıklar” sebep gösterdi ve çiftin üç hafta önce ayrıldıkları ifade edildi.

2016’da “Slumber Party” adlı şarkının klibini çekerken tanışan çift, ayrılık haberiyle hayranlarından üzücü tepkiler almıştı. 

“Acıya dayanamadığı” şeklinde açıklama yapan Spears, artık bekar olarak yaşamın tadını çıkarmaya başladı.

ŞAŞIRTICI PAYLAŞIMLAR

Pazar günü pop yıldızı, üstsüz bir şekilde yatakta uzandığı, elleri ve çarşaflarıyla göğsünü örttüğü ve diz boyu siyah çizme giydiği bacağını yukarı kaldırdığı bir video paylaştı.

Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Spears, daha sonra "Favori erkek" diye tanımladığı 6 erkekle bir araya geldi.

Spears, önce genç bir erkeğe bacağını yalattı sonra da onların kucağında poz verdi. 

"FAVORİ ÇOCUKLARIMLA BÜTÜN GECE OYNADIM"

O anları 42 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan şarkıcı, "Favori çocuklarımı davet ettim ve bütün gece oynadım" dedi.