Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti: Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak

ABD'de hayatını kaybeden ve ailesi tarafından, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın Adana’daki mezarın açılarak, otopsi yapılacak.

Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti: Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak

'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla geniş kitleler tarafınca tanınır bir isim haline gelen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, 3 Nisan’da ABD’de fenalaşması sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti: Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak - Resim : 1

SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Taktaş’ın cansız bedeni, 20 Nisan’da hava yoluyla getirildiği Adana’daki Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ünlü fenomenin ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının ölümüne sebep olduğunu iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı ressam sevgilisinden şikayetçi oldu.

Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti: Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak - Resim : 2

Taktaş'ın ismini açıklamak istemeyen teyzesi, kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından yasaklı maddeye alıştırıldığını ileri sürdü.

PAZARTESİ MEZARI AÇILACAK

Taktaş ailesinin avukatı Fethi Öksüz, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın aktif olarak devam ettiğini ve 6 Mayıs'ta fethi kabir işlemi yapılacağını dile getirdi. Öksüz, “Şu anda ailenin avukatı olarak tarafımıza gelen bilgi, belge ve yazışmalarla Yağmur’un ölümü bir cinayet olma olasılığı kuvvetli olarak görülmektedir." dedi.

 

Kaynak: DHA

Mehmet Ali Erbil imam nikahı kıydı! Mine Tugay eksi 15 derecede göle girdi Ümit Özlale ünlü spikerle dünyaevine giriyor Nilsu Berfin Aktaş ve rapçi Blok3'ün ayrılık sebebi ortaya çıktı