Son Dakika: Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi hayatını kaybetti!

Son Dakika: Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi hayatını kaybetti. Ersipahi'nin ölüm haberi sonrası birçok kişi Türkiye Cumhuriyeti Devlet Sanatçısı olan Nesrin Sipahi'nin hayatını kaybettiğini sandı.

Son Dakika: Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi hayatını kaybetti!

Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi'den acı haber geldi. Nesrin Ersipahi hayata veda etti.

Son Dakika: Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi hayatını kaybetti! - Resim : 1

Acı haberi Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay duyurdu. Akay, sanatçının ani gelişen bir rahatsızlık sonucu dün hayatını kaybettiğini ifade etti.

HERKES NESRİN SİPAHİ'NİN HAYATINI KAYBETTİĞİNİ SANDI

Ersipahi'nin ölüm haberi, isim benzerliğinden dolayı Nesrin Sipahi olarak anlaşılınca sosyal medyada karışıklık yaşandı.

Bunun üzerine Onur Akay bir açıklama daha yaparak yanlış anlayanları uyardı.

Son Dakika: Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi hayatını kaybetti! - Resim : 2
Nesrin Sipahi

NESRİN ERSİPAHİ KİMDİR?

İskenderun'da dünyaya gelen Nesrin Ersipahi, İskenderun Musiki Cemiyeti'ne girerek ilk musiki derslerini almış. Bestekâr ve TRT Müzik Dairesi Eski Başkan Yardımcısı Özgen Gürbüz başta olmak üzere, birçok değerli ustadan nota, usul, nazariyat ve repertuar dersleri almış. Alâeddin Yavaşça imzalı sertifikası da bulunan Nesrin Ersipahi, "Sevde Gör Gülüm" adlı 12 eserden oluşan CD'si ile dikkat çekmiştir. Klasik Türk sanat müziğine yönelen sanatçının, TRT denetiminden geçen çeşitli radyo ve televizyon programlarında yayınlanan 29 eserlik 2 ayrı tanıtım CD'si de bulunmaktadır. Ersipahi, çok sayıda konserde de solist olarak sahneye çıkmıştır.

Son Dakika: Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi hayatını kaybetti! - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

'Kuş Uçuşu' izleyicilerine kötü haber! Final yapıyor Polatlara 'azmettirme' suçundan hapis istemi Squid Game oyuncusuna cinsel istismar suçlaması Ünlü oyuncudan sevindiren haber