Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir?

Taner Tolga Tarlacı, Survivor yarışmasının unutulmaz isimlerinden. 2011'de Survivor'da yarışan Taner Tolga Tarlacı, Acun Ilıcalı ile davalık olmuş ve bu yüzden Kıbrıs'a kaçmıştı. Güne Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'nde hapis yatan Taner Tolga Tarlacı için öldü mü aramaları merak uyandırdı. Peki, Taner Tolga Tarlacı kimdir, öldü mü?

Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir?

Survivor tarihinin farklı isimlerinden biri olan Taner Tolga Tarlacı, kaçtığı Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'nde gasp nedeniyle cezaevindeydi. Hatta bir ara mahkumlar ile arasında çıkan kavgadan sonra komalık olduğu söylendi. Taner Tolga Tarlacı'nın tutuklanarak bir kez daha cezaevine atıldı. Instagram'dan ilginç videoları ile gündem olan isim için Taner Tolga Tarlacı'ya ne oldu, öldü mü araştırılmaya başlandı. İşte Taner Tolga Tarlacı hakkındaki bilgiler ve son durumu...

TANER TOLGA TARLACI'YA NE OLDU, ÖLDÜ MÜ?

Survivor'dan sonra Acun Ilıcalı'ya hakaret etmesi nedeniyle 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası aldı. Bunun üzerine Taner Tolga Tarlacı, Kıbrıs'a kaçtı. Hatta bindiği vapurda denize atlayıp dört gün yüzdükten sonra Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'ne girmişti. Fakat Taner Tolga Tarlacı, Rum tarafında başını belaya soktu. Gasp nedeniyle cezaevine girdi. Hapishanede intihara kalkıştı. Mahkumlar ile kavga etti ve komalık oldu. Gelen son habere göre ise tedavisi sonrasında tek kişilik hücreye alındığı bildirildi.

Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir? - Resim : 1

TANER TOLGA TARLACI KİMDİR?

Taner Tolga Tarlacı, 2 Eylül 1984 yılında Almanya'nın Hamburg şehrinde doğdu. Aslen Kayserili olup 8 yaşına kadar Almanya'da eğitim aldı. Daha sonra ailesiyle beraber Mersin'e taşındı. 2005 yılında ise Kıbrıs'a yerleşen Taner Tolga Tarlacı, Girne Amerikan Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur.

Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir? - Resim : 2

Taner Tolga Tarlacı sürekli ünlü isimleri kafes dövüşüne davet etmesiyle tanınıyor. Can Yaman ve Arda Turan gibi isimleri kafes dövüşüne davet eden Taner Tolga Tarlacı, 2011'de katıldığı Survivor ile tüm ülkece tanındı.

Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir? - Resim : 3

Acun Ilıcalı ile para konusu yüzünden davalık olan Taner Tolga Tarlacı, Acun Ilıcalı'nın kendisine 100 milyar kadar borcu olduğunu fakat ödemediğini söyleyerek tehdit etti. Acun Ilıcalı ise Taner Tolga Tarlacı'yı mahkemeye vermişti.

Survivor
Survivor'da finale kimler kaldı, kimler elendi? Ebru Şallı'nın kocası Uğur Akkuş kimdir, ne iş yapıyor? MasterChef Türkiye'nin yeni jürisi Yılmaz Öztürk kimdir? Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli?