Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Yunus Emre Özden, Survivor son bölüm fragmanı ile gündeme geldi. Mavi takımda başladığı Survivor macerasına kırmızı takımda devam eden Yunus Emre Özden, son bölümde Poyraz ile tartışması sonrasında Acun Ilıcalı tarafından uyarılmıştı. Yeni bölüm fragmanında yükselen sesler sonrasında Yunus Emre, Survivor'dan diskalifiye olacak mı merak ediliyor. Peki, Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte detaylar...

Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor Yunus Emre Özden'e dair bilgiler merak ediliyor. Yunus Emre Özden, 2020'de Survivor'a yedek yarışmacılar arasından katılmıştı. Survivor All Star 2024'a ana kadrosunda başlayan Yunus Emre, son bölümde Poyraz ile kavgası ile gündeme geldi. Yeni yayınlanan fragmanı izleyenler Survivor Yunus Emre diskalifiye mi olacak sormaya başladı. Peki, Survivor Yunus Emre özden kimdir, kaç yaşında, nereli? Yunus Emre Özden evli mi, eşi kim? İşte yarışmacı hakkında merak edilenler...

Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 1

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Survivor Yunus Emre Özden, 29 Mart 1993 tarihinde İstanbul Silivri'de doğdu. Boyu 1.85 metre, kilosu ise 82 olan yarışmacı, 2 çocuklu bir ailenin tek oğludur. Survivor Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik bölümünde eğitim alıyor.

Yunus Emre, lise döneminde geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle fazla kilo aldığını ve bu kilolar yüzünden zor zamanlar geçirdiğini belirtiyor. Bu nedenle, okulu bir türlü sevemediğini ifade eden Yunus Emre, 96 kilodan 64 kiloya kadar kilo vermeyi başarmış.

Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

17 yaşına geldiğinde başvuruda bulunduğu ajanslar aracılığıyla katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarına geldiğinde ise Fashion Week etkinliklerinde yer almaya başladı. Modelliğin bir parçasının spor olduğuna inandığı için, kum torbası başında geçirdiği zamanı önemsediğini ifade ediyor.

Yunus Emre Özden, MMA dövüşlerine katılmaya başladı. 2019 yılında Türkiye şampiyonasında 3. sırayı, İstanbul'da ise 2. sırayı elde eden yarışmacı, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgileniyor. Aksiyon filmi çekmek ve başarılı isim, bir dövüş kulübünün sahibi olma gibi hayalleri olduğunu da belirtiyor.

Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 3

YUNUS EMRE ÖZDEN EVLİ Mİ?

Yunus Emre Survivor All-Star’daki performansı kadar, özel hayatıyla merak ediliyor ve araştırılıyor. Eşi hakkında ortaya çıkan bilgiler Survıvor Yunus Emre’nin hayranları tarafından merak konusu oldu.

Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 4

Yunus Emre, Beria Gözen Özden ile evli. Beria Özden, dijital içerik üreticisi. Instagram'da beriagozen kullanıcı ismiyle yer alıyor ve 124 bin takipçisi bulunuyor.

Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 5

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 4 Şubat 2024 Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı? Ünlü sunucunun kapısına sapık dayandı Burak Yeter uzayda sahne alacak Ağabeyiyle poz verdi