Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor'da nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrasında potaya giren ikinci eleme adayı belli oldu. 20 Mart Pazartesi Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu su üzerinde denge ve güce dayalı oyundu. Yarışmacıların son gücünü kullandığı, boğulma tehlikesi yaşandığı oyunda kazanan takım, son sayılar ile belli oldu. Potaya giren isim ise takım arkadaşlarını sert eleştirdi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor'da eleme adayı kim oldu?

TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen Survivor 2023'de kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Su üzerinde oynanan ve iple yarışmacıların birbirini çektiği oyunda açlık ve yorgunluk etkili oldu. Kıyasıya geçen mücadelede kazanan takım bir sayı ile dokunulmazlığı elde etti. Konseyde oylama sonucunda ise potaya giren ikinci isim belli oldu. İşte 20 Mart Survivor 2023 son bölümde yaşananlar...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da birleşme partisi öncesi oynanan 2. dokunulmazlık oyunu, havuzda karşılıklı ip çekme mücadelesi şeklinde geçti. Yarışmacılar, rakiplerini havuza düşürmek için tüm güçleri ile ipleri çektiler.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

Oyun sırasında havuza düştüğü anda kramp giren Kardelen, boğulma tehlikesi geçirdi ve herkesi korkuttu. İlk yardımına gelen ise takım arkadaşı Osman Can oldu. Dokunulmazlık oyununda kadınlarda ve erkeklerde aynı skorla 8-7 kazanan Ünlüler oldu.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? - Resim : 2

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllülerde oylama sonucunda potaya giren Aziz oldu. Haftanın ikinci eleme adayı olan Aziz, arkadaşlarına sitem etti ve performansı iyi de olsa kötü de olsa, konuşsa da konuşmasa da her türlü şekilde yazılacağını söyledi.

Survivor
Bugün Müge Anlı'da neler olacak? CANLI İZLE Celal Şengör, Habertürk canlı yayınında küfür etti! Bakın ne dedi? Survivor'a veda eden Zeynep Alkan hakkındaki bilgiler TGRT'den ayrılan Ekrem Açıkel'in yeni adresi belli oldu