Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? 9 Ocak 2024 Survivor All Star'da 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Hakan'ın cezası ne oldu?

Survivor'da 4. eleme adayı, dün akşam oynanan 4. dokunulmazlık oyunu ile belli oldu. Survivor'ın 9 Ocak 2024 tarihli beşinci bölümünde mavi takım ile kırmızı takım, dokunulmazlık mücadelesi verdi. Kıran kırana geçen mücadele, Hakan ile Bozok arasında yaşanan olaylar ile bir ara kesildi. Kaybeden takım, konseyde 4. eleme adayını belirlerken Acun Ilıcalı, Hakan'a verilen cezayı açıkladı. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? 9 Ocak 2024 Survivor All Star'da 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Hakan'ın cezası ne oldu?

Survivor All Star 2024 tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor son bölüme Hakan ile Bozok arasındaki kavga damgasını vurdu. 2015 yılında da kavgalı olan ikili arasındaki sürtüşmeye Acun Ilıcalı el koydu. 9 Ocak 2024 tarihli Survivor son bölümde nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım, oylama ile bir arkadaşlarını potaya gönderdi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, 4. eleme adayı kim oldu? Hakan'a ne ceza verildi? İşte detaylar...

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? 9 Ocak 2024 Survivor All Star'da 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Hakan'ın cezası ne oldu? - Resim : 1

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da 4. dokunulmazlık oyunu kadınlar ve erkekler etabı ile oynandı. İlk turda kadınlarda kırmızı takım, 6-3 öne geçse bile arkadan gelen mavi takım, skoru 8-6 yaparak durumu 1-0 yaptı. Erkekler etabında ise yine mavi takım, aynı skorla 8-6 kazandı ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? 9 Ocak 2024 Survivor All Star'da 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Hakan'ın cezası ne oldu? - Resim : 2

SURVİVOR'DA 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2024'de dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım, oylamada Sercan ile düello yapacak ismi belirledi. Oylamada adı yazılan isimler Ersin, Turabi, Bozok, Özgür idi. Adı daha çok yazılan Ersin, Sercan ile düello yapacak. İkili arasındaki düelloda yenilen Doğukan ile eleme düellosu yapacak. 

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? 9 Ocak 2024 Survivor All Star'da 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Hakan'ın cezası ne oldu? - Resim : 3

HAKAN'A NE CEZA VERİLDİ?

Acun Ilıcalı, Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında Bozok'a fiziksel temas kuran Hakan'a 2 ödülden yararlanmama cezası verdi.

Dilan Polat hakkında resmi açıklama Sinan Akçıl: Murat Kurum İBB başkanı olursa daha rahat uyuyacağım Şule gözyaşları içinde video paylaştı Acun Ilıcalı konseyde açıklıyor: Hakan diskalifiye olacak mı?