Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 22 Ocak 2024 Survivor All Star 3. eleme adayı kim oldu? Konseyde Nagihan ile Gizem kavgası!

Survivor'da haftanın 3. eleme adayı belli oldu. 22 Ocak 2024 tarihli Survivor 15. bölümde 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Takımlar, parkurda dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Uzun ve zorlu parkurda farklı bir sonuç ortaya çıktı. Nagihan ile Gizem'in kavgasına konseyde Acun Ilıcalı el koydu. Peki, Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 22 Ocak 2024 Survivor All Star 3. eleme adayı kim oldu? Konseyde Nagihan ile Gizem kavgası!

Survivor All Star 2024'te 3. dokunulmazlık oyunu oynandı ve kaybeden takımdan bir kişi potaya girdi. Survivor'ın 22 Ocak 2024 tarihli son bölümünde tamamen karada kurulu parkur, kıran kıran bir mücadeleye sahne oldu. Nefes kesen oyunda dokunulmazlığı kazanan takım, rakibine sezonun farkını attı. Oyun sonrasında birbirine giren Nagihan ile Gizem arasındaki olay konseyde değerlendirildi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 22 Ocak 2024 Survivor All Star 3. eleme adayı kim oldu? Konseyde Nagihan ile Gizem kavgası! - Resim : 1

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için karada uzun bir parkur kurulmuştu. Oyunda denge, güç ve hız ön planda idi. İki takım da bütün güçlerini ortaya koydu. Fakat mavi takım, rakibine göre daha iyi bir oyun ortaya koydu. Günün sonunda mavi takım, 12-3 gibi farklı bir skorla 3. dokunulmazlık oyununu kazandı.

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 22 Ocak 2024 Survivor All Star 3. eleme adayı kim oldu? Konseyde Nagihan ile Gizem kavgası! - Resim : 2

SURVİVOR'DA 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım oylamasında erkek yarışmacılar için oy kullanıldı. Kutudan çıkan isimler Turabi, Ersin, Yunus Emre ve Özgür oldu. Turabi, eleme adayı olup düelloda Sercan'ı elemek için isminin yazılmasını istemişti. Bu nedenle Turabi, 6 oyla haftanın 3. eleme adayı oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 22 Ocak 2024 Survivor All Star 3. eleme adayı kim oldu? Konseyde Nagihan ile Gizem kavgası! - Resim : 3

GİZEM İLE NAGİHAN BİRBİRİNE GİRDİ!

Dokunulmazlık oyunu sonrasında oyun alanında kırmızı takımda Nahigan ile Bozok isim yazma konusunda tartışıyordu. Seslerin yükseldiği bir anda Gizem, Nagihan'a "Kulağımın dibinde bağırma. Seni dinlemek zorunda mıyım?" demesiyle ortalık karıştı. İki yarışmacı birbirinin üzerine yürüdü. Elle temasın olduğu tartışma, arkadaşlarını araya girmesi ile sona erdi.

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 22 Ocak 2024 Survivor All Star 3. eleme adayı kim oldu? Konseyde Nagihan ile Gizem kavgası! - Resim : 4

Adada da süren kavga, konseyde de devam edince olaya Acun Ilıcalı müdahale etti. Acun Ilıcalı, iki ismi uyarırken fiziki temas konusunda Nagihan'ı uyardı.

Ece Erken'in eşinin katiline verilen ceza belli oldu Yedeklerden katılan Survivor Aysu kimdir, ne iş yapıyor? Survivor Yağmur kimdir, kaç yaşında, nereli? Yağmur Banda ne iş yapıyor, mesleği nedir, evli mi? Askere cağırılan Mükremin Gezin'e Bircan Bali sordu: Şimdi tam anlamıyla kadın mısın?