Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Yarışmaya katılabilecek mi?

Türkiye'nin sevilen yarışması Survivor'ın 2024 sezonunun 7.yarışmacısı Turabi Çamkıran olmuştu. Daha önce iki kez şampiyon olan Turabi, elindeki bastonla birlikte sağlık durumu ve Survivor All Star'a katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Yarışmaya katılabilecek mi?

2014 ve 2015 yıllarında kazandığı iki Survivor'ın ardından 2023 All Star kadrosunun 7.yarışmacısı olan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından bastonlu bir pozunu yayınladı.

Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Yarışmaya katılabilecek mi? - Resim : 1

Kısa süre önce kaza geçiren Turabi, sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Yarışmaya katılabilecek mi? - Resim : 2

SON NOKTAYI KOYDU

Survivor All Star kadrosuna dahil olan Turabi, son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti. Survivor All Star 2024'ün kadrosuna giren Turabi, henüz sağlık sorunlarını atlatabilmiş değil. Bastonlu halini paylaşan Turabi, yarışmaya katılmayacağı ile ilgili dedikodulara son noktayı koydu.

Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Yarışmaya katılabilecek mi? - Resim : 3

"BASTONDAN KURTULACAĞIM"

Turabi "Rahatsızlığından dolayı gelemeyecek' diyenlere aldırış etmeyin. Aralık ayının ilk haftaları bastondan kurtulacağım inşallah. Fizik tedavi sürecim iyi ilerliyor. Ocak'ta eski sağlığıma kavuşacağımı söylüyor doktorum. Zaten Survivor için antrenmana fazla gerek yok. Adada herkes yatarken benim bol bol vaktim olacak hazırlanmaya. İlk aydan sonra da alışmaya başlarım. O zamana kadar elediler elediler. Eleyemediler geçmiş olsun. Sağlığınıza iyi bakın. O gitti mi hiç bir şeyin önemi kalmıyormuş" dedi.

Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Yarışmaya katılabilecek mi? - Resim : 4

Survivor Acun Ilıcalı
Ünlü şarkıcının acı günü Tatlıses ailesi karışık! Baba-oğul birbirine girdi Ünlü yönetmene EYT vurdu! Engin Polat'ın kara para akladığına dair iddialar gündem oldu!